”Nu vill vi dela vardagen tillsammans”

Postat i: 

Par som träffats

”Nu vill vi dela vardagen tillsammans”

Mariana, 69, och Janne, 66, var båda positiva till nätdejting och trodde absolut att det var möjligt att träffa kärleken på nätet. Sagt och gjort! Kort efter att de blev medlemmar på Mötesplatsen fann de varandra och nu längtar de efter att få dela varje dag tillsammans.

– Vi började snabbt att skriva intensivt med varandra under en månads tid. Därefter bestämde vi att det kändes rätt med en dejt. Och så fick det bli! Vi träffades på parkeringen utanför Sandgrund i Karlstad i maj. Därefter följde ytterligare sex dejter på neutral plats … de flesta i Karlstad. Varje dejt blev det 7-8 timmar…tiden bara flög iväg, berättar Mariana.
Janne och Mariana kände snabbt att de började växa ihop och eftersom de båda är pensionärer – så längtar de efter att få dela vardagen tillsammans. Det stora problemet är dock att de bor 17 mil ifrån varandra.
– Men framåt våren ska vi äntligen bli sambos, berättar de förväntansfullt…

I november, ett halvår efter den första dejten, förlovade sig Janne och Mariana.
– Vi bodde på hotell under några dygn och bara lyxade.

Många framtidsplaner...

Janne berättar att han uppskattar Marianas rakhet och ärlighet men även hennes charm, ömhet och värme. Dessutom tycker han att hon är glad, pigg och har humor.
– Hos Janne uppskattar jag att han är enkel och jordnära. Han är trevlig, lättsam och behaglig att umgås med. Han är positiv och har ”glimten i ögat”, dessutom har han manliga händer. Vi kompletterar verkligen varandra, säger Marina.
Paret har många framtidsplaner. Bland annat att flytta ihop, köpa en husvagn, bygga en liten sommarstuga, resa och bara njuta av livet.

Så himla härligt! Stort grattis till kärleken önskar vi på Mötesplatsen! ❤️❤️❤️

Janne ❤ Mariana
Ålder: Mariana är 69 år och Janne är 66 år.
Tips till andra singlar: Ge inte upp! Det kommer hela tiden nya singlar. Dessutom…skaffa VIP så att man kan läsa & skriva.
Det bästa med Mötesplatsen: Det är prisvärt och sidan har ett enkelt upplägg som är tilltalande.