”Vår kärlekskraft är enorm”

Postat i: 

Par som träffats

”Vår kärlekskraft är enorm”

Petra, 57, var tveksam till nätdejting men en vän, som hade funnit sin stora kärlek på Mötesplatsen, övertygade henne att gå med. Tur var väl det…

– Jag trodde inte på att träffa den stora kärleken på nätet, mer någon att tillbringa tid tillsammans med, hitta på lite roliga aktiviteter med. Jag noterade att en man som hette Mats var inne och kikade på min profil då och då, och samma gjorde jag. Så en dag skrev jag följande: ”Vi kikar på varandras profiler, men har dålig kommunikation.” Så småningom svarade Mats: ”Vi gör visst det…” Jag var online och skickade snabbt tillbaka: ”Då missar du en vacker, rolig och intelligent kvinna”. Då blev den minsann fart på kommunikationen, berättar Petra.
Mats och Petra skrev till varandra intensivt under några dagar. Båda två kände att något speciellt och stort var på väg att hända.
– Jag var faktiskt övertygad om att just fått kontakt med mannen jag skulle leva med, säger Petra.
När det var dags för den första dejten så stod Petra vid stationen och väntade när Mats kom upp med rulltrappan.
– Känslan när vi omfamnade varandra är helt obeskrivlig! Vi kysstes och kunde inte släppa varandra.  Vi sov tillsammans första natten och sen dess har det varit vi.

Har funnit en saknad del av sig själv

Petra och Mats förlovade sig efter tre månader, med kärlekstatueringar. Snart flyttar de ihop och framåt sommaren planerar de att ha en liten bröllopsceremoni på stranden.
– Det är som att ha hittat en saknad del av en själv. Han lugnar mig när jag kör för hårt, får mig att skratta hela tiden. Jag skapar mod och får honom att upptäcka saker han aldrig skulle gjort annars, säger Petra.
Framtidsplaner, förutom att bli sambos fullt ut och gifta sig, är att ha så kul tillsammans som de bara kan.
– Vi har liknande intressen, bland annat att vistas utomhus och röra på oss. Vi tänker göra några vandringar, i såväl Sverige som utomlands. Vi ska åka till Indien och yoga, berättar de.

Petra ❤️ Mats
Ålder: Petra är 57 år och Mats är 63 år.
Tips till andra singlar: Undvik att skriva så mycket om vad man inte vill ha, utan fokusera på det positiva och vad man själv har att erbjuda. Våga vara dig själv i din text, marknadsför dig själv på ett positivt och humoristiskt sätt. Svara alla som uppför sig med vett o etikett, ge dem en chans. Ha med nytagna bilder i olika situationer, där du bjuder på ett leende. Skriv lite positiva inlägg och ha nya bilder, då och då.
Det bästa med Mötesplatsen: Det känns seriöst, med exempelvis matchningstest, som kan vara en bra ”icebreaker” när man ska skriva till någon. Det finns många som använder Mötesplatsen och verkar seriösa i sitt sökande.