Sakerna du bör undvika i ditt nästa förhållande

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Sakerna du bör undvika i ditt nästa förhållande

Vill du att ditt nästa förhållande ska bli lyckligt och livslångt? ❤️ Gör en plan redan nu och glöm inte att hålla koll på sakerna på listan.

Vi har samlat några varningssignaler, både hos dig själv och din framtida partner, om ni vill att förhållandet ska hålla.

Tänk på detta i ditt nästa förhållande:

⬛️ Tänk på hur ni pratar med varandra. Det handlar inte bara om vad ni säger till varandra utan HUR ni säger det. Undvik sarkasm och att nedvärdera varandra genom att himla med ögonen. Detta beteende är förödande och kommer till slut göra att ingen av er lyssnar på varandra,

⬛️ Säg inte ”jaja” till varandra. Om ni pratar om något eller är mitt i ett bråk är det väldigt ohyfsat att bemöta det den andra säger med ”jaja…”, vilket signalerar att ”jag kommer inte lyssna på dig, oavsett vad du har att säga”.

⬛️ Snåla med sarkasmer. Att vara supersarkastisk på ett nedvärderande sätt kommer inte att föra er relation framåt. Snarare visar det att ni inte tar varandra på allvar.

⬛️ Lämna gammalt groll bakom er. En vanlig anledning till att man bygger upp ett förakt för sin partner är att man inte kan släppa gamla irritationsmoment. Till slut drar man upp en massa gammalt groll när man bråkar. Försök släppa det och stanna istället i nuet och håll er till det som grälet faktiskt handlar om, JUST NU. Och om du har ett problem, ta upp det direkt och undvik att samla massa saker på hög.

⬛️ Håll koll på kroppsspråket. Himla inte med ögonen eller småle när ni bråkar eller diskuterar saker. Det är respektlöst och skickar signaler om att du faktiskt inte tar det hen säger på allvar eller tar in det.

⬛️ Säg inte att din partner att hen ”är så känslig”. Du kan aldrig veta hur din partner känner och något som du inte tycker är så viktigt kan vara väldigt viktigt för hen. Så om hen är upprörd över något så är det förmodligen något som är viktigt, och då är det din skyldighet att behandla det så också. Försök att sätta sig in i din partners känslor. Att förminska vad någon annan känner är bara taskigt!

Lycka till önskar vi på Mötesplatsen! ❤️ Behöver du hjälp att hitta någon att komma hem till, så finns vi allt redo att hjälpa dig.