Nygifta Olof: ”Vilken tur att hoppet inte övergav mig…”

Postat i: 

Par som träffats

Nygifta Olof: ”Vilken tur att hoppet inte övergav mig…”

Varje gång som Olofs VIP-medlemskap gick ut på Mötesplatsen funderade han på om han skulle fortsätta att ge nätdejtingen en ny chans… Men hoppet och drömmen om att träffa den rätta var så stark att han alltid valde att förlänga. Och idag – med facit i hand – var detta ett oerhört klokt beslut…

– Att träffa sin blivande partner på nätet var inget konstigt för mig. Tvärtom kändes det mycket mer avslappnat och jag behövde inte göra bort mig direkt. Jag hade varit medlem på Mötesplatsen i cirka ett år och varje gång VIP-medlemskapet gick ut så  funderade jag ett tag, men gav det alltid en ny chans. Ni vet det där hoppet…, säger Olof, 35.

Våren 2013 dök Maria, 34, upp. En tjej som Olof genast fann lite extra intressant…

– Jag tilltalades av det naturliga i bild och text och tog kontakt. Det var avväpnande och lockande på samma gång, säger Olof som berättar att de skrev till varandra i ungefär en månad innan de bestämde sig för att träffas.

Eftersom både Olof och Maria gillar natur och friluftsliv – möttes de för första gången i skogen.

– Vi gick en promenad, avslutade med fika och när vi skulle skiljas försökte båda spela svåra. Det gick inte så bra… Vi träffades nästa dag igen, då blev jag hembjuden till Maria. Sedan dess var jag i stort sett inflyttad och sa upp min lägenhet några månader senare.

Frieri, barn och bröllop…
Drygt ett år senare, på en hundtävling i Norge (hundarna är en stor del av deras liv), friade Olof.

– Ytterligare en tid senare kom vårt första barn. Fyra år efter att vi träffats, på årsdagen, gifte vi oss. Det har varit en underbar resa och jag hoppas att den fortsätter i många härliga år framöver, avslutar Olof.

Olof ❤ Maria:
Ålder: 35 år (Olof) och 34 (Maria).
Yrken: Boendestödjare (Olof) och lärare (Maria).
Familj: 1 gemensamt barn.
Bästa med Mötesplatsen: Förutom det bästa resultatet, så är det enkelt och lättanvänt.
Tips till singlar: Ärlighet. Både med presentation och intention.