5 bästa sakerna med att vara singel på sommaren

Postat i: 

Singel i Sverige

5 bästa sakerna med att vara singel på sommaren

Även om du längtar och längtar efter någon att dela livet med så får du inte glömma av att njuta under resans gång. Att vara singel under sommaren har SÅ många fördelar…

Vi har listat de 5 bästa sakerna med att vara singel på sommaren:

1. Det är den absolut bästa tiden på året att dejta. Vädret är fantastiskt och det är ganska enkelt att fråga om någon vill följa med och ta en glass i parken. Det behöver inte vara så märkvärdigt och på sommaren blir dejterna ofta mycket mer avslappnade.

2. Nästan ALLA är lite hetare på sommaren! Du är lite lagom solbränd, har mindre kläder på dig, är något mer hälsosammare och gladare – du är helt enkelt HET!

3. Du kan snabbt ta en ”Sista-minuten”-resa. Du behöver inte rådfråga någon. Hade du haft en partner hade det lätt kunnat bli ett bekymmer. Bara åk!

4. Dejta när du vill – var du vill. Nu kan du nätdejta och flörta vart du än befinner dig. På stranden, i glasskön eller i hängmattan. Mötesplatsen har otroligt många nya medlemmar under sommaren, som längtar efter att hitta någon att komma hem till framåt höstkanten…

5. Du har möjlighet att avsluta dina egna projekt. Du är ledig och dagarna är längre – så nu har du tid att sticka klart den där tröjan, baka den där himmelska pajen du drömt om, städa ur garderoben eller bara ligga under ett äppelträd i solen!

Vi på Mötesplatsen önskar dig en alldeles fantastisk singelsommar!