”Tack för vår underbara lilla familj”

Postat i: 

Par som träffats

”Tack för vår underbara lilla familj”

Om Elise kunde få tillbaka en stund i sitt liv – så vore det första gången som hon träffade Niklas.
– Det var som i en film. Vår första kyss var helt fantastisk, berättar hon.

Elise fastnade snabbt för Niklas presentation på Mötesplatsen. Den fick henne att skratta och hon fick bilden av en rolig, lättsam och fantastisk kille. Hon var helt enkelt tvungen att svara på hans meddelande…
– Ingen av oss hade träffat så rätt så direkt tidigare och vi fastnade otroligt mycket för varandra redan från första stund. Redan efter en dag ringde vi varandra och första samtalet varade i över tre timmar, berättar Niklas.

– Att prata med Niklas var så otroligt lätt. Det var helt sjukt att två personer som aldrig träffat varandra hade så mycket gemensamt. Vi gillade samma saker, vi lyssnade på samma musik, vi hade samma intressen, vi hade samma värderingar och samma mål i livet. Jag kände att jag älskade honom redan innan vi ens hade träffats, säger Elise.

 

Första dejten
De bestämde ganska direkt att de skulle ses. Två veckor efter att Niklas hade skickat första det meddelandet så åkte Elise de 2,5 timmarna ner från Småland till Skåne för att träffa Niklas för första gången.
– Väl framme såg jag Niklas vid infarten dit jag skulle och min första tanke var ”Yes, han är skitsnygg!”. Första kyssen dröjde inte mer än 10 sekunder från att vi såg varandra. Hela världen stannade…

Blivit en familj
Sedan den dagen har det hänt väldigt mycket. Elise och Niklas har flyttat ihop och de har förlovat sig.
– Dessutom har vi har blivit föräldrar till världens mest fantastiska lilla pojke och till sommaren firar vi fyra år tillsammans. Det ska vi fira genom att gifta oss, berättar paret.

Deras relation bygger på tillit – redan från första stund.
– Vi lovade varandra tidigt att vi alltid skulle vara ärliga mot varandra och det har vi hållit sedan dess. Det har gjort att vi har känt oss trygga med varandra och alltid kunnat göra och säga vad vi vill. Vi hoppas på att få dela hela våra liv tillsammans i vår underbara lilla familj. Vi vill tacka Mötesplatsen för chansen att få lära känna varandra!

Elise ❤️ Niklas
Ålder: Elise är 32 år och Niklas är 28 år.
Yrken: Elise pluggar ekonomi och redovisning. Niklas arbetar som murare och säljare.
Tips till andra singlar: Var dig själv! Då hittar du rätt partner som accepterar dig för den du är och det kommer vara den bästa grunden för ett förhållande.
Bästa med Mötesplatsen: Vi upplever Mötesplatsen som den seriösaste dejtingtjänsten på marknaden. Bra upplägg, rimliga priser och lätt att använda.