”Tänk att min drömkille fanns på nätet”

Postat i: 

Par som träffats

”Tänk att min drömkille fanns på nätet”

Redan vid första dejten stod det klart! Kärleken var ett faktum.
– Jag kunde inte tro det och har aldrig varit med om det förut, men det var kärlek vid första ögonkastet, säger Evelina, 33, om det första mötet med Tommy, 40.

Tommy skickade ett meddelande till Evelina redan dagen efter att hon blivit medlem på Mötesplatsen.
– Vi klickade direkt! Det var så lätt att skriva med honom. Vi hade samma humor och åsikter. Och så tyckte jag att han var grymt snygg…, säger Evelina.
Efter bara en vecka bestämde sig Evelina och Tommy för att ses. Båda kände att de ville veta om de klickade i verkligheten också, och se om det var någon mening med att fortsätta skriva till varandra. De hade inte ens pratat med varandra i telefon.
– Vi möttes på en pendeltågsstation, jag var så nervös! Kommer aldrig glömma kramen jag fick av honom där, i hans famn hörde jag hemma. Vi tog en liten pubrunda och klyschigt nog kändes det som att vi redan kände varandra, berättar Evelina.

Efter den första dejten började Evelina och Tommy att prata med varandra varje dag och försökte ses så ofta de bara kunde.
– Idag, bara åtta månader senare, är vi sambos. Avståndet mellan oss när vi träffades var lite för långt och på grund av andra omständigheter fick vi bestämma oss på kort tid om vi skulle satsa allt, och det gjorde vi!
Nu planerar de inför den gemensamma framtiden.
– Vi drömmer om ett större boende och giftermål. Vi har beslutat att det inte blir några fler barn, då vi tillsammans har tre sedan tidigare. Vi är så lyckliga och fortfarande galet kära i varandra! Jag är dagligen tacksam att jag skapade en profil på Mötesplatsen! Hade aldrig trott att jag skulle träffa min drömkille på nätet, men det gjorde jag. Och kan jag – kan alla!, avslutar Evelina.

Evelina ❤️ Tommy
Yrken: Evelina studerar till kommunikatör och Tommy arbetar inom livsmedelsbranschen.
Tips till singlar: Om det känns rätt, våga satsa! Var inte rädd för att träffas, även fast det kanske känns för tidigt.
Bästa med Mötesplatsen: Det är seriös dejting. Vi båda valde Mötesplatsen för att det känns som den mest seriösa dejtingsidan på nätet, dit människor som verkligen vill hitta kärleken söker sig till.