”Till slut så hittar man SIN människa”

Postat i: 

Par som träffats

”Till slut så hittar man SIN människa”

Nicklas trodde att han behövde hitta en partner i staden där han bodde. Det gjorde han också men samtidigt kunde han inte riktigt släppa tjejen som hade skrivit med så länge på Mötesplatsen
– Ingen av oss kunde riktigt glömma varandra så när mitt andra förhållande tog slut reste jag för att träffa Johanna – tjejen från Mötesplatsen, berättar Nicklas, 49 år.

Nicklas var nyskild, pappa till två döttrar och levde sitt liv i Karlstad.

– 2017 fick jag kontakt med Johanna från Trollhättan på Mötesplatsen. Det var hon som tog kontakt med mig. Vi skrev till varandra dagligen och det blev många långa meddelanden. Jag kände någonstans att jag inte alls var redo för ett distansförhållande, men vi skrev dagligen till varandra om allt – från det svartaste svarta till det mest rosaskimrande. Det fanns varken hinder eller svårigheter i vår kommunikation. Redan från början fanns en otvungenhet och ärlighet mellan oss i alla miljontals ord som växlades, säger Nicklas.

Trots den starka kemin så tänkte Nicklas att han nog trots allt borde träffa en partner i staden där han bodde.

– Så blev det också men det förhållandet varade bara i cirka ett halvår – det var helt enkelt inte rätt.

Kunde inte glömma varandra

Hösten 2018 hade Johanna flyttat till Göteborg och Nicklas frågade om de inte skulle ta och ses – han hade ändå ett möte i staden. Johanna svarade ja, hon hade inte heller kunnat glömma honom…

– Vi sågs för första gången och sedan dess är det vi. Vi flyttade ihop i Karlstad och det har funkat så bra, med barnen och allt.

Paret har hunnit gifta sig och för ett halvår sedan var det dags för nästa äventyr. Nicklas och Johanna har nu flyttat ner till Göteborg för att driva en restaurang tillsammans.

– Vi bygger även ett hotell i anslutning till restaurangen och planerar för en ålderdom tillsammans. Till slut hittar man SIN människa, om man bara vågar leta…Så ja, fantastiska möten sker på Mötesplatsen!

Nicklas ❤️ Johanna
Ålder: Johanna är 41 år och Nicklas är 49 år.
Yrken: Johanna är arkitekten som blev kock, krögare och hotellchef. Nicklas är svetsaren som blev sommelier, kock, krögare och restaurangchef.
Tips till andra singlar? Innan man kan hitta sin människa, så måste man hitta sitt riktiga jag! Vad tycker DU om, vad är viktigt för DIG, vad gör DIG glad, lycklig, kär och galen?! Sen letar, letar och letar man tills just den där människan dyker upp framför en. Våga sök utanför din hemkommun!
Det bästa med Mötesplatsen: Mötesplatsen är en enkel plattform för att faktiskt hitta någon. Både enkel i sin sökfunktion, men också som kommunikationssätt.