Tova och Jens sa ja till varandra på midsommarafton

Postat i: 

Par som träffats

Tova och Jens sa ja till varandra på midsommarafton

Jens var nära på att ge upp och såg ett liv i ensamhet framför sig när det där meddelandet från Tova dök upp.
Under första dejten var det som att alla bitar föll på plats och det var nästan för bra för att vara sant. På midsommarafton sa de ja till varandra och ser nu fram emot att dela livet tillsammans…

Bröllopet hölls i Trollhättan och ett 70-tal gäster kom för att fira parets kärlek. Barn, familj och vänner ville dela denna stora dag tillsammans med Jens, 47, och Tova, 45.

-Att det skulle blir så här bra – det hade jag aldrig vågats hoppas på för några år sedan. Jag hade nästan gett upp när det där meddelandet dök upp från Tova…, säger Jens som hade varit singel ett tag när han valde att bli medlem på Mötesplatsen.

– Nätdejting är toppen när man inte har lust att springa på krogen. Det är smidigt och inte lika tidskrävande. Viktigt för mig var att välja en seriös sajt. Man lär ju känna varandra ganska väl om man håller på och skickar meddelanden till varandra ett tag, säger Jens.

Första dejten

Den första dejten inträffade hemma hos Tova.

– Jag minns att hon bjöd på kycklingpaj och pannacotta. Vi var nog ganska nervösa båda två innan men allt flöt på så oerhört bra. Vi pratade oavbrutet i nästan tre timmar om allt mellan himmel och jord…Tiden bara försvann. När jag satte mig i bilen så var det som att få en helt fantastisk käftsmäll. Vad hände? Detta var jag inte alls beredd på…, berättar Jens.

Detta var för cirka två år sen. Sedan dess har mycket hänt. Tova har flyttat in i Jens hus tillsammans med sina barn och under en resa till Turkiet friade Jens till Tova.

– Jag tror att vi fungerar så bra tillsammans för att vi gillar samma saker och har samma värderingar. Vi prioriterar familjelivet och är lugna båda två och väljer hemmamys framför krogen. Men vi gillar att åka iväg på äventyr tillsammans, gärna en SPA-weekend då och då. Det är härligt – Tova är mitt livs kärlek, avslutar Jens.

JensTova
Yrken: Instruktör/kontrollant (Jens) och personlig assistent (Tova).
Ålder: 47 (Jens) och 45 (Tova).
Barn: Tova har 3 barn och Jens har 2 barn sedan tidigare förhållande.
Träffades på Mötesplatsen: Augusti 2014.
Tiden innan första dejten: Cirka 2 veckor.
Bästa med Mötesplatsen: Den mest seriösa dejtingsajten. Allt är lätt och smidigt.
Tips till andra singlar: Våga ta steget! När du minst anar händer det…