En lycklig singelsommar

Postat i: 

Singel i Sverige

En lycklig singelsommar

Sommaren är visserligen en väldigt härlig tid att vara singel med ibland behöver man ändå lite pepp. Vi ger dig lite konkreta tips på hur du ska tänka för att vara en lycklig singel i sommar…

Man brukar säga att ”Det är bättre att vara lycklig ensam än olycklig med någon annan…”. Och visst ligger det lite i det uttrycket – eller vad säger ni?

Ta hand om dig själv, se till att må bra och ha ett kul liv. Det är också då som den rätte eller rätta tenderar att dyka upp…

Tänk så här:
– Var tacksam över det du har. Om det börjar tänka efter finns det oändligt med saker att vara tacksam över. Tänk igenom din situation och lär dig att vara lycklig med dig själv.

– Idealisera inte andras livssituationer. Du tävlar inte med någon.

– Undvik att tänka på stereotyper. Nuförtiden finns tusentals nya sätt att leva. Singel, gift, sambo, särbo är bara några av dem… det blir bra oavsett!

– Bli inte besatt av saker. Har du tänkt på alla de saker som du hade kunnat uppleva istället för att hela tiden sitta och tänka på att ha den perfekta partnern? Glöm bort allt detta! Den enda personen som alltid kommer att vara med dig är du själv.

– Välj speciella personer som blir en del av ditt liv. Det finns härliga personer i din omgivning som alltid finns där för dig. Gå inte miste om dessa fantastiska personer.

Vi på Mötesplatsen önskar dig en fantastisk singelsommar! 🙂