”Vår kärlek växer sig starkare för varje dag”

Postat i: 

Par som träffats

”Vår kärlek växer sig starkare för varje dag”

När Emma blev medlem på Mötesplatsen (hon hade tidigare testat ett antal andra dejtingsajter) så sa hon till sig själv att detta var sista gången…. Hon var så besviken och hade nästan gett upp hoppet om att hitta kärleken. Men så fann hon Fredrik…

– Jag hade bara varit medlem några timmar när Fredriks profil dök upp i flödet. Jag tog mig mod till att skriva till honom först. Jag märkte snabbt att han var en trevlig och ödmjuk kille som verkligen fick mig att skratta. Vi hade kontakt i cirka en månad och sedan bjöd jag ut honom på en första dejt, berättar Emma.
Fredrik hade varit singel i 5 år och hade nätdejtat ett par månader i hopp om att finna någon att dela resten av livet med.
– Jag var så nervös att Fredrik skulle säga nej till en dejt – men han sa ja! Han fick välja plats för dejten och det blev en asiatisk restaurang – till min stora glädje. Sedan första kontakten, med undantag av en dag har vi haft daglig kontakt. Jag är glad att jag vågade bjuda ut Fredrik istället för att vänta på att han skulle bjuda ut mig, vilket är vanligt att många tjejer gör idag. Man måste våga och bjuda ut om man verkligen vill – det finns inget att förlora! Jag vann det största jag upplevt – min kärlek och livspartner, säger Emma som nyligen köpt ett radhus tillsammans med Fredrik.

Vill dela vardagen tillsammans
Precis innan de blev ett par så tog Fredrik med sig Emma och visade ett av sina favoritställen vid havet. De vandrade upp och satte oss vid en hög kulle och bara njöt av utsikten och varandra.
– Efter detta tillfälle har detta blivit som ”vårt ställe”, säger Fredrik och fortsätter:
– Nu är jag säker på att det är Emma jag vila dela resten av livet med och vår kärlek växer sig starkare för varje dag.

Emma ❤ Fredrik
Ålder: 29 år (Fredrik) och 26 år (Emma).
Yrken: Tennistränare (Fredrik) och socionom (Emma).
Tips till andra singlar: Våga fråga och bjud ut, även om rädslan för ett nej finns där! Är du fortfarande intresserad av personen efter första träffen så visa det, annars är risken att det rinner ut i sanden.
Bästa med Mötesplatsen: Seriös dejtingsida, det känns som att många av de som är registrerade verkligen är ute efter att träffa någon att ha ett seriöst förhållande med, vilket ökar chanserna att träffa den rätte. Även plus att det är en betalsida med rimlig avgift.