3 saker som visar att du är seriös

Postat i: 

Nätdejting

3 saker som visar att du är seriös

Trött på ytlig dejting och snabba kontakter? Söker du efter någon att komma hem till, varje dag, för alltid?

Då gäller det att du verkligen visar det! Hur ska singlarna annars kunna veta? Var tydlig med att du är seriös i din jakt efter kärleken och allt kommer gå SÅ mycket lättare. ❤ ❤ ❤

Här är 3 saker (som du kan göra redan idag) som visar att du är seriös:

1. SKRIV ATT DU SÖKER NÅGOT SERIÖST.
Tydlighet är bra. Speciellt när vi talar om framtiden. Att i detalj beskriva alla dåliga egenskaper ditt ex visade prov på är ingen bra idé. Skriv däremot tydligt om vem och vad du söker, direkt i din profiltext. Är du ute efter ett seriöst förhållande är det bra att skriva det i klartext, så slipper du förhoppningsvis oseriösa inviter.

2. BJUD PÅ MÅNGA BILDER.
Singlar som letar efter något tillfälligt nöjer sig kanske med en snabb ”teaser”, men den som söker efter den stora kärleken är mer nyfiken än så. Lägg ut flera bilder på dig själv, i många olika situationer. Kanske en bild där du visar ett intresse du har, en bild där du poserar med ditt husdjur eller din familj och en bild från ditt hem?

3. BEFINN DIG PÅ RÄTT PLATS.
Lika barn leka bäst, söker du seriös dejting ska du leta där andra seriösa singlar finns. På Mötesplatsen hittar du många medlemmar i ungefär din ålder, fylliga profiler, en närvarande kundtjänst, matchning och lång erfarenhet. Vår nya app gör det dessutom ännu enklare att dejta var och när du vill. Här finns de bästa förutsättningarna för att hitta en lång och seriös relation.

Här får du fler tips om hur du ger ett seriöst intryck>>>

Lycka till önskar vi på Mötesplatsen!