Så ger du ett seriöst intryck

Postat i: 

Nätdejting

Så ger du ett seriöst intryck

På Mötesplatsen är de allra flesta på jakt efter ett seriöst förhållande. Ger du ett bra och ärligt intryck när du kontaktar singlar har du större chans att träffa rätt.

– Majoriteten av våra medlemmar söker en partner för ett seriöst förhållande och inte bara för en kväll. Vi är en av Sveriges största och äldsta dejtingsajter, här vill man ha något mer än en flört, säger Emma Edespong, marknadsansvarig på Mötesplatsen.

Om du verkligen vill ha något seriöst och långvarigt, gäller det självklart att redan från första början ha detta med dig i allt du gör när du nätdejtar.

SÅ GER DU ETT SERIÖST INTRYCK:

– Lägg tid på din profilsida och ta hjälp från en vän om du tycker att det är svårt. Här kan du läsa mer tips kring hur du vässar på din profil.

– Bild, bild, bild! Kan inte sägas för ofta. Profiler som har bra bilder får upp till 15 gånger mer besök. Välj en tydlig bild och inte en som är 15 år gammal…

– Inga standardformuleringar. Många gör misstaget att skriva samma meddelande till varje person som de kontaktar och detta ger verkligen inget seriöst intryck. Ansträng dig och läs profiltexten hos personen som du kontaktar. Personlighet och intresse för varandra är jätteviktigt!

– Tänk på grammatiken. Det är inte kul och dessutom svårbegripligt att läsa ett jättelångt meddelande utan en enda punkt. Vill du ge ett seriöst intryck så se över din text innan du skickar iväg den.

– Var en gentle-man/kvinna. Undvik att anspegla för mycket på personens utseende och använd inte sexuella antydningar. Ge hellre komplimanger i stil med ”Jag tycker du verkar vara en jätteintressant person”.

– Var tydlig. Berätta tidigt vad för typ av förhållande du söker och vad du uppskattar hos en partner.

Varmt lycka till!