”Vårt gemensamma barn är ett riktigt mirakel”

Postat i: 

Par som träffats

”Vårt gemensamma barn är ett riktigt mirakel”

Camilla och Terje matchade på de flesta plan när de fick kontakt på Mötesplatsen.
– Idag är vi sambos, förlovade och har, mot alla odds, fått ett gemensamt barn, berättar de.

När Terje fick upp Camilla som ett förslag på Mötesplatsen, föll han snabbt för den tilltalande profilen och den vackra bilden. Han tänkte att det kan ju inte skada att slänga iväg ett litet meddelande…

– Det var en snygg man som skickat ett trevligt meddelande till mig. I hans profil var det mycket som stämde överens med vad jag sökte hos en framtida partner. Terje tyckte också om fjäll- och friluftsliv.

Efter flera meddelanden under en hel helg kom till sist måndagen. Till Camillas dörr levererades en jättefin blomsterbukett och snart bestämdes det tid för en första dejt. Det var två förväntansfulla personer som möttes…

– Jag hade varit lite nervös hur kvällen skulle gå då jag är en person som inte pratar så mycket, men Terje visade sig vara en pratkvarn så det gick fint. Det blev en mysig kväll med mycket prat, skratt och god mat på restaurang, berättar Camilla.

Ett par veckor senare åkte paret på en weekend tillsammans för att lära känna varandra bättre.
– Sedan var det dags att presentera Terje för mina två söner. De kom väldigt bra överens från första dagen och pojkarna frågade ofta om Terje och undrade när han skulle flytta in. Två månader senare var vi sambos…

Trodde inte att de kunde få gemensamma barn

Terje hade varit med om en arbetsplatsolycka några år tidigare som slutade med beskedet att han inte skulle kunna få några egna barn.

– Men kroppen kan man förundras över och vi upptäcker att detta, trots allt, var möjligt. Jag fick gå igenom en liten tankeprocess, då jag var nöjd med mina två barn. Men vi kände att det måste vara en mening och vi bestämde oss för att pröva. I maj 2018 fick vi ett positivt graviditetstest och glädjen var enorm. I januari 2019 föddes vårt lille mirakel Joakim, berättar Camilla.

Förlovade och ska bygga stuga

Terje friade under romantiska förhållanden till Camilla under en resa till Gran Canaria och nu längtar de efter ett litet familjärt bröllop.

– Men först ska vi bygga stuga. Vi kommer att göra det mesta själv och det kommer att ta lite tid. Medan vi väntar på bygglov så planerar vi istället vad stugan ska heta. Svaret är solklart! Stugan ska heta Mötesplatsen, ett ord med stor betydelse förr oss. Vår stuga ska vara en Mötesplats för oss, familj och vänner. En nyckelring finns redan klar!

Camilla ❤️ Terje
Yrken: Sekreterare på ett sjukhus (Camilla) och anläggningsmekaniker (Terje).
Ålder: 42 (Terje) och 36 (Camilla).
Det bästa med Mötesplatsen: Det är en enkel sida och man kan fylla i mycket information i sin profil.
Tips till andra singlar: Gå på magkänslan och följ ditt hjärta.

Nyckelringen till parets framtida stuga är redan klar....

Nyckelringen till parets framtida stuga är redan klar....