”Vi älskar varandra väldigt mycket!”

Postat i: 

Par som träffats

”Vi älskar varandra väldigt mycket!”

För föreläsaren och inspiratören Louise Hafdell var Mötesplatsen ett utmärkt alternativ till krogen. Hon levde som ensamstående mamma med två små barn och längtade efter en seriös och kärleksfull man. När hon fick kontakt med Niklas dröjde det inte länge innan hon tänkte ”Det här är mannen jag vill tillbringa resten av mitt liv med”.

– Min första kontakt med Mötesplatsen hade jag sommaren 2005. Jag upplevde det som uteslutande positivt. Men det var när jag utökade min sökning från män 30-40 år till män 30-41 år som HAN dök upp… Den snygge mannen med slitna jeans, en gråblå Adidaströja och glittrande, bruna ögon. Jag skrev något och Niklas skrev tillbaka, berättar Louise.

Den första dejten blev en snabb lunch tillsammans på stan.

– På första dejten var jag jättenervös. Jag hade klätt upp mig, men jag hade för mycket kläder på mig, så jag blev varm. Det var jättemycket folk på restaurangen. Jag upplevde Louise som framåt och jag blev kramad, det var jag inte beredd på. Jag blev förtjust på en gång. Louise kändes äkta och genuin och det intrycket jag hade fått på Mötesplatsen stämde med verkligheten. Vi utbytte mailadresser och telefonnummer och vi hade allt mer tät kontakt. Jag berättade för min bror att jag hade träffat någon jag tyckte om. Det var otroligt spännande att vara nykär, berättar Niklas.

Efter den första dejten så ringde Niklas till Louise varje dag kl. 21.

– Oavsett var han befann sig! Nicke reste mycket de veckor han inte hade sina barn. Det dröjde tre veckor tills vi sågs igen. När vi sågs igen så gnistrade det genom luften. Vi gick gatan fram och gick in på restaurang Rött och åt en magnifik måltid. Nicke har kvittot kvar fortfarande. Jag kommer ihåg att jag tänkte ”Jag vill tillbringa resten av mitt liv med den här mannen”, berättar Louise.

"Vi älskar att somna och vakna tillsammans, varje dag..."

"Vi älskar att somna och vakna tillsammans, varje dag..."

Särbos i fem år
De första fem åren av förhållandet levde Louise och Niklas som särbos. Idag är de gifta och lever familjeliv tillsammans.

– Vi är fortfarande förälskade och prioriterar tid med varandra. Vi saknar varandra när vi inte är tillsammans. Vi älskar att somna och vakna tillsammans, varje dag, säger de och Niklas fortsätter:

– Vi älskar varandra mycket. Vi har ett familjeliv med allt vad det innebär och två hundar. Vi har drömmar och fantasier om framtiden, vi går inte i samma hjulspår hela tiden.

Vad uppskattar ni mest hos varandra? Vad är det som gör att ni funkar bra tillsammans?
Louise: Jag uppskattar Niklas varma, starka utstrålning. Hans självklara pondus är otroligt attraktiv. Hans handlingskraft. Ingenting är jobbigt, han bara gör. Oavsett vad livet har bjudit på för överraskningar säger han ”Hur kan jag stötta dig?”. Det är en stark attraktion mellan oss som inte undgår någon. Det är som någon slags elektrisk laddning; en passion.
Niklas: Jag har alltid tyckt att Louise är så vacker. Hon är väldigt kärleksfull, spontan och glad.

Vad har ni för tips till andra singlar som nätdejtar?
Louise: Var tydlig med vad du vill ha och vad du förväntar dig. Jag skrev en ”punktlista” med vad jag sökte hos en potentiell partner, det var så bra! De som jag valde att träffa var alla seriösa och trevliga.
Niklas: Man behöver skilja sig från mängden. Var rak och säg vad du vill. Skippa plattityderna.

Vi på Mötesplatsen vill passa på att önska fina Louise och Niklas all lycka i framtiden! 

Louise ❤ Niklas
Ålder: 44 (Louise) och 54 år (Niklas)
Yrken: Föreläsare/inspiratör (Louise) och affärsutvecklare (Niklas)
Tips till andra singlar: Fundera över vad du vill. Vad är viktigt för dig? Vem tror du att du vill träffa? Formulera det för dig själv och sedan på Mötesplatsen.