5 tecken på att du är för kräsen

Postat i: 

Kärlek & Relationer

5 tecken på att du är för kräsen

Det är lätt att vara kräsen när allt som behövs är en swipe för att hitta en ny singel att spana in.  Men – fundera gärna på om du är kräsen gällandes fel saker?

Om din inkorg är tom så ta en runda i appen nästa gång du är uttråkad och Gilla så många som möjligt som verkar trevliga (även såna som du hade swipat vänster i vanliga fall).

Vi lovar, genom att vara öppensinnad och ha en lite mer avslappnad och lättsam inställning till att lära känna nya människor, DÅ kan det hända riktigt härliga saker! SJÄLVKLART ska du varas kräsen när du söker efter en livspartner men tänk noga igenom VAD du är kräsen med.

Detta är 5 tecken på att du är FÖR kräsen:

1. Du kan bara inte komma över att personen du dejtar har SÅ fula skor. Självklart ska du vara attraherad av personen du dejtar, men om skor eller en skjorta inte faller dig i smaken, är det verkligen värt att inte ge personen en andra eller tredje dejt?

2. Du tycker att dina egna brister (som att du alltid kommer försent, blir ett monster när du är hungrig och att du ibland glömmer att tvätta håret på en vecka) är lite charmiga; men kan inte acceptera att din dejt har vita sockar eller inte vet hur man viker ihop en tröja.

3. Du dumpar singlar som inte är en kopia av dig själv. Om dejten är totalt ointresserad av musik, är lite blyg och älskar katter – vilket är raka motsatsen till dig själv, säger du genast bye, bye! Varför inte testa att välkomna olikheter lite mer?

4. Du blir oerhört förolämpad när du blir uppraggad eftersom du tycker att folk som är så TOTALT utanför din liga borde veta bättre.

5. Vardagsromantik för dig (MINST!) är det samma som scenen i Titanic när Leonardo Dicaprio och Kate Winslet låtsas flyga längst fram i fören på fartyget och sedan kysser varandra.

För höga krav på vardagsromantiken?

För höga krav på vardagsromantiken?