Yvonne hittade sin Björn på Mötesplatsen

Postat i: 

Par som träffats

Yvonne hittade sin Björn på Mötesplatsen

Yvonne, 51, säger att hon har ett hjärta som hemma i 1800-talet och att hitta någon på nätet, kändes svårt.
– Men jag förstod att det skulle vara ännu svårare att någon skulle dyka upp hemma hos mig ute i skogen. Och efter ett tag så fann jag min Björn – mannen som jag vill bli gammal tillsammans med, säger Yvonne.

– Jag loggade in på Mötesplatsen och fick en del uppvaktning men jag jagade iväg dem alla med sopkvasten… Men så en morgon så får jag ett meddelande från en man som hette Björn. Han bodde inte så långt bort och skrev artigt, moget och trevligt.  Jag läste igenom hans profil där det stod ”Blommor och trädgård är min medicin” och det berörde verkligen mitt hjärta. Vi skrev mycket till varandra och ville ses, men var lite försiktiga på grund av corona. Skulle vi vänta tills det var över?

Yvonne skrev att hon inte kunde vänta. Hon ville träffa Björnen om det så hade varit digerdöden…

– Så jag bjöd in min Björn på blåbärspaj hemma hos mig på långfredagen under påsken. Det var ett modigt möte, men det är ju först när man ses som man verkligen kan veta om det är kärlek eller inte. Och det visste vi båda direkt. Vi ska bli gamla tillsammans…

Paret älskar havsfiske och drömmer om att köpa en stuga tillsammans. De älskar att plocka bär i skogen, åka ut på övernattningsäventyr med kanot och njuta av trädgårdsliv.

– Björnen planerar att flytta in hos mig. Det glädjer vi oss mycket till!

Yvonne ❤️ Björn:

Yrken: Författare (Yvonne) och samhällsarbetare vid en  skola (Björn).

Ålder: Björn är 54 och Yvonne är 51

Det bästa med Mötesplatsen: Att det finns så många seriösa människor, som verkligen vill hitta kärleken – någon att dela livet med.

Tips till singlar: Var artig och respektera varandra. Var ärlig och ha naturliga bilder. Lista inte heller upp för många krav på den framtida partnern, det skrämmer bara iväg singlarna.