3 anledningar till att du INTE hittar kärleken

Postat i: 

Singel i Sverige

3 anledningar till att du INTE hittar kärleken

Söker du förgäves efter kärlek och har kanske gjort det alltför länge? Svaret på varför hittar du här.

1. Du är kär i kärleken. När du söker efter kärlek och säger ”Nu ska jag minsann hitta någon” är det ofta en känsla och en bekräftelse som du strävar efter och inte en specifik person. Detta betyder att du blir kär i kärleken och inte personerna du dejtar. Du vill så gärna ha någon och försöker se förbi allt det där som inte riktigt klickar. Och det blir bara sååå fel… Sök inte efter ett tidsfördriv bara för att du känner dig ensam. Då är det bättre att umgås med vänner och ta hand om dig själv istället. Du kommer att märka när det är äkta kärlek, på riktigt!

2. Du tycker SÅ synd om dig själv. Att du är den mest ensamma människan på jorden, det har du vetat sedan länge. Och du är inte rädd för att fiska efter sympati… Negativa inlägg och bitterhet är inte attraktivt och kommer inte att hjälpa dig när du dejtar. Lär dig istället att se de positiva sakerna i ditt liv! Skaffa dig en katt, lär dig något nytt eller åk på en spännande resa – vad som helt som ”lyfter” dig! Du kommer inte kunna älska någon, eller få en annan person att falla för dig så länge du inte är nöjd och trivs med dig själv.

3. Du vågar inte ta steget ”fullt ut”. Du är inne och kikar i olika dejtingappar och skapar en profil. Men du har ingen bild och du skriver ingenting som gör att grannarna eller kollegorna kan avslöja dig. Gud förbjude om något fick reda på att du nätdejtar? HALLÅ! Det är 2018 och typ ALLA träffas på detta sätt. Du MÅSTE vara aktiv och bjuda på dig själv om du ska finna äkta kärlek.

Skapa en profil på Mötesplatsen genast och testa hur det känns att dejta seriöst. Vi tror på dig! ❤