5 anledningar att dejta någon som inte är ”din typ”

Postat i: 

Singel i Sverige

5 anledningar att dejta någon som inte är ”din typ”

Dras du alltid till samma typ och vägrar titta åt något annat håll? Sluta med det! Vi ger dig 5 anledningar att Gilla fler singlar på Mötesplatsen som inte är ”din typ”:

1. Du vidgar dina vyer. När du lär känna någon som är olik alla dina ex eller ditt umgänge över lag – kommer du vidga dina vyer och kanske få massa nya sköna kompisar på köpet. 👌🏽

2. Du växer som person. Nya erfarenheter är alltid bra. Att dejta någon som du inte trodde var ”din typ” kommer kännas fräscht och utvecklande!

3. Du kommer upptäcka nya sidor hos dig själv. När du vågar trotsa dina gamla mönster och lämna din ”comfort zone” – genom att dejta en ny typ, med helt annorlunda intressen än du själv, kan det börja hända grejer… Det kanske inte funkar alls eller så märker du att det finns en hel värld därute som du missat.

4. Du kommer överraska din omgivning. Ge släkten och vännerna något att skvallra om 😉 Överraska dem med en ny dejt!

5. Du riskerar inte att missa ditt livs kärlek. Detta är givetvis den viktigaste anledningen. Börja ge alla en ärlig chans! ”Din typ” är någon slags idealbild du skapat i ditt eget huvud, och det är helt orimligt att försöka hitta en partner som är exakt så i verkligheten. Om du ger alla en chans kanske det visar sig att du klickar helt galet bra med en extremt oväntad person. OCH det vill du väl INTE missa? ❤️