6 saker som alla singlar borde satsa på under 2021

Postat i: 

Singel i Sverige

6 saker som alla singlar borde satsa på under 2021

Strunta i nyårslöften om att träna 5 ggr i veckan och aldrig äta ohälsosam mat. Satsa istället på att bli din egen bästa vän med dessa löften – som faktiskt går att hålla. Låt 2021 vara året då du växlar fokus och lovar att vara snällare mot dig själv.

6 saker att satsa på:

  • Sov mer. Du blir gladare, snällare och orkar mer under dagen, och det är väldigt skönt.
  • Strunta i vad andra tycker. 😎 Det är lättare sagt än gjort, men du kommer känna dig så mycket tryggare i dig själv om du slutar oroa dig över vad andra tycker om dig.
  • Säg JA till mer. När du dejtar på Mötesplatsen – låt 2021 bli året då du högerswipar mer och vågar gå utanför din mall av den perfekta partnern. Var modig och kontakta nya människor så ofta du kan, även de som inte är din vanliga typ!
  • Var snäll och förlåtande mot dig själv. Tänk på hur du skulle behandla din bästa vän. Vi är ofta hårdare mot oss själva än mot våra nära och kära, var lika vänlig och förlåtande mot sig själv som du är mot dem.
  • Våga tänka nytt när du söker efter kärlek. Få bättre resultat genom att fundera på hur du faktiskt har gjort tidigare, och varför det inte har fungerat tillräckligt bra. Kan du kanske satsa på en bättre profilbild? Eller har du varit för dålig på att ta det första initiativet?
  • Visa kärlek. ❤️ Det spelar ingen roll om du lever i en parrelation eller är singel. Att visa din familj och vänner kärlek räcker långt nog och kommer att få både dig och dem att må bättre. Slösa med komplimanger till alla i din närhet.