7 anledningar att dejta en bonde

Postat i: 

Singel i Sverige

7 anledningar att dejta en bonde

Har du funderat på varför bönder är populärare än någonsin? Vi har svaret och ger dig 7 bra anledningar att dejta en härlig bonde!

TV-programmet ”Bonde söker fru” lockar varje vecka en miljonpublik och många är de som drömmer om en alldeles egen bonde…

Bland Mötesplatsens medlemmar hittar du många fina bönder som söker efter någon att dela sitt liv med. Inte övertygad? Läs nedan…

Därför ska du dejta en bonde:

1. Du kommer att känna dig levande. Att vara nära naturen och se alla stjärnorna på himlen kommer att göra att du känner dig ”jordad” och full av liv.

2. En bonde är naturligt attraktiv. Musklerna kommer inte från många timmar på gym, utan här har det lyfts stenar, dragits i ogräs och tämjts vilda hästar. Hens attraktivitet är helt naturlig!

3. Hen är jordnära. En bonde njuter av enkla nöjen och du behöver inte krångla till det för att ska kännas festligt. En bonde uppskattar mer tanken bakom en gåva eller middag, än hur mycket pengar du har spenderat.

4. En härlig uppväxt för barn. Om du har barn eller vill bilda familj i framtiden så kan det bli hur idylliskt som helst att låta dem växa upp på gården nära djur och natur.

5. En bonde är optimistisk. För att lyckas driva en gård måste man ofta övervinna vissa hinder. Vissa år blir det dåliga skördar men de flesta bönder bibehåller hoppet om att nästa år kommer att bli bättre. Efter att ha tagit sig igenom vissa utmaningar lär de sig att uppskatta det lilla och inte gnälla för småsaker.

6. Du kommer få många nya familjemedlemmar. Dejta en singel i stan och du får, om du har tur, så småningom en liten valp. Om du däremot älskar djur, är en bonde ett bättre val. På gården finns det utrymme för kycklingar, mamma- och pappagris, 12 små kultingar, en hög getter och kanske några hästar. Det kommer att blir en bedårande skara!

7. En bonde är händig. Byta däck, laga tvättmaskinen och allt annat du kan tänkas behöva hjälp med – din bonde fixar! 😉