7 saker som gör singelvardagen lite härligare

Postat i: 

Singel i Sverige

7 saker som gör singelvardagen lite härligare

Har du fastnat i en vardag som känns minst sagt händelselös där dagarna bara avlöser varandra? Du går till jobbet och väntar bara på helgen…. Lucky you, idag tipsar vi om 7 saker ger vardagen guldkant:

1. Restaurang mitt i veckan. Oavsett om du har sällskap eller inte, vänta inte till helgen med att käka god mat ute!
2. Skicka massa komplimanger till singlarna på Mötesplatsen.  Ärligt menade komplimanger är en höjdare och du kommer få såå mycket tillbaka.
3. Lek med dina barn. Har du barn? Härligt! Lek med dem! Rita, pyssla, spela spel, snacka, ta en promenad, titta på en häst i en hage, baka en liten kaka.
4. Ta en helt ny väg jobbet. Ibland behövs det inte mer än så för att upptäcka nya saker i tillvaron och för att göra livet lite roligare och mindre förutsägbart.
5. Bjud hem folk! Umgås – en vanlig tisdag! Såå mkt mer avslappnat och härligt än på en lördag, och man slipper helgens alla förväntningar. Lite spagetti bolognese och goda vänner är allt som behövs!
6. Gå på dejt! Har du långtråkigt, är rastlös och känner att din vardag går på autopilot finns det inget som livar upp mer än att träffa en ny person. På Mötesplatsen finns mängder av singlar som vill ses mitt i veckan, efter jobbet. Ta en kaffe eller dela en pizza, det behöver inte vara så märkvärdigt. Men vips så har du brutit vardagslunken mot lite spänning! Har du barn? Idag finns det supersmidiga tjänster som erbjuder barnvakt.
7. Vardagslyxa mera. Varför spara det bästa till enstaka tillfällen när du istället kan sätta guldkant på vardagen? Använd dina dyraste lakan, servera måndagsmiddagen på finporslinet eller passa på att inta frukosten utomhus när vädret tillåter. Små medel som förgyller vardagen!

Lycka till önskar vi på Mötesplatsen! ❤️