5 saker som ökar chanserna till sommarkärlek

Postat i: 

Singel i Sverige

5 saker som ökar chanserna till sommarkärlek

Har du också bestämt dig för att lägga i högsta växeln i ditt dejtande i sommar?

Idag bjuder vi på 5 superbra tips till alla som verkligen vill hitta ett seriöst förhållande i sommar (och gärna för resten av livet).

1. Ge de du dejtar mer än en chans. Om den första dejten inte var total katastrof vill säga. Var dejten okey, men inte ”WOW-WOW-WOW” – testa ändå att försök ses två-tre gånger. Ibland kan det vara bra att låta en passion växa fram, de som inte verkar spännande först kan bli det när vi skrapar på ytan.

2. Lägg ut MÅNGA bilder. Förmodligen något av det viktigaste när du nätdejtar. Singlarna vill se dig! Gärna tydliga och glada bilder.

3. Prata inte för mycket om dig själv. Att bara prata om sig själv på dejten är inte attraktivt. Inte heller att förvandlas till journalist, så att dejten blir en slags anställningsintervju. Men ändå – ställ hellre mer frågor än att bara babbla på om dig själv.

4. Var aktiv på Mötesplatsen. Sätt upp mål för sommaren. Messa minst 5 stycken nya varje vecka, Gilla många, lägg ut härliga sommarbilder och berätta vad du gör just nu.

5. Var ärlig. Sist men inte minst är ett viktigt råd på vägen är att vara ärlig och bemöta andra som du själv vill bli bemött. Vill du inte träffa personen igen så säg det. Att låt det hela rinna ut i sanden är bara fegt och elakt. Alla förtjänar att få ett trevligt sms där du gör klart att ”det var trevligt att ses, men tyvärr tror jag inte att vi passar så bra ihop”.

Hjärtligt lycka till – låt dejtingsommaren starta!  ❤️