5 singelfällor – vad stämmer på dig?

Postat i: 

Singel i Sverige

5 singelfällor – vad stämmer på dig?

Du letar och letar efter en livspartner och har så gjort väldigt länge… Du är inte ensam! Kanske dags att fundera på om du gång på gång, kliver i samma fällor? Idag skriver vi om 5 vanliga misstag som många singlar gör. Vad stämmer på dig?

1. Du spelar svår. Om du vill att någon ska bli intresserad av dig, börja med att själv visa intresse. Det fungerar bra eftersom de flesta du möter blir glada över lite uppmärksamhet. Testa genast och slösa ingen tid på att spela ”hard to get”.

2. Du tycker synd om dig själv och söker empati. Du skriver gärna om hur dåligt du mår och vilken tuff separation du har i bagaget. Inte sällan klagar du också på hur ensam du känner dig och frågar varför ingen vill ha dig? Sluta genast med detta! Ingen vill dejta en gnällspik!

3. Du vågar inte ta initiativ. Visst, det är inte alltid en spikrak väg till den stora kärleken. Och vägen blir betydligt längre om du inte tar för dig och börjar kontakta singlar. Problemet för många av oss är att vi är alldeles för dåliga på att ta initiativ. Våga flirta och bjuda ut till dejter! Får du ett nej? Ok, vad gör det om 100 år?

4. Du är för sträng mot dig själv. Många är så upptagna med att fundera på hur man själv ser ut och klanka ner på alla sina komplex. Detta kan ibland resultera i att man glömmer att fokusera på den man dejtar. Försök tagga ner på ytligheten – det är INTE sådant som avgör (åtminstone inte om vi snackar ÄKTA kärlek). Våga vara dig själv!

5. Du dejtar samma typ om och om igen… Eller så tar du första bästa, trots att det känns fel redan från början? Försök dejta utanför boxen och ta gärna hjälp av Mötesplatsens vetenskapliga matchningstest – det maxar chanserna att hitta någon för ett långvarigt förhållande.

Lycka till, har du mer funderingar finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig! ❤️