Första singelsommaren – startskottet på något nytt

Postat i: 

Singel i Sverige

Första singelsommaren – startskottet på något nytt

Semestern ligger framför dig, många långa härliga dagar i frihet, – som du i vanliga fall brukar se fram emot med glädje och förväntan. Men i år känns det annorlunda. Du har ingen att dela sommaren med.

Ditt förhållande sprack, du har gått igenom en tuff period efter uppbrottet och står nu inför en vanligtvis vanligtvis härlig årstid med en klump i magen – och känner dig ensammast i världen. Men misströsta inte, du är inte ensam! Ute i sommarsverige finns många andra nyseparerade och singlar som är redo att gå vidare och längtar efter kärleken. På Mötesplatsen hittar ni varandra.

5 tips för nyseparerade singlar

✔️ Stressa inte. Det finns ingen anledning att ha bråttom i dejtandet. Var gärna aktiv och skriv till många, men ta allt i din egen takt och känn ingen press. Ett ny relation som håller på lång sikt behöver ibland tid att mogna.Träffar du någon som det känns rätt med men vill gå långsamt fram är din dejt troligen också beredd att vänta tills du är redo.

✔️ Dröm om framtiden men njut också av nuet. Även om du söker en seriös relation – glöm inte att ha kul i stunden. Flirta, umgås och ta vara på sommarromantiken. Tänk också på att en till synes passionerad med långsiktigt utsiktslös fling kan utvecklas till något större än du räknat med. Och även om det inte blir så är varje nytt möte en bra erfarenhet som stärker dig och kan ge en vän för livet.

✔️ Tro på dig själv. Om du blivit lämnad är det lätt att få dålig självkänsla och även om du är den som valt att avsluta förhållandet är det vanligt att tvivla på sina egna förutsättningar i dejtingdjungeln. Men de flesta tänker likadant och inser inte sina egna goda egenskaper. Så sträck på dig och våga ta steget. Det finns någon för alla.

✔️ Var öppen och förutsättningslös. Jämför aldrig med ditt ex och välj inte bort någon för att han eller hon inte verkar vara ”din typ”. Var inte för hård utan ge både dig själv och din dejt en chans, kärleken kan finnas där du minst anar det.

✔️ Du har blivit sårad – och vill inte bli det igen. Men låt inte rädslan bli ett hinder i jakten på kärleken. Om du visar intresse för någon och intresset inte visar sig vara ömsesidigt, är det ändå inte henne eller honom som du vill ha. Våga ta en känslomässig risk – och få en fantastisk sommar som kan bli startskottet på något nytt – och ditt livs kärlek.

Lycka till, behöver du tips eller har frågor, så finns vi på Mötesplatsen här för dig!
❤️❤️❤️