Att träffa kärleken på nytt

Postat i: 

Singel i Sverige

Att träffa kärleken på nytt

Nyskild, änkling – eller den eviga singeln som aldrig hittar rätt? Det kan finnas många orsaker till att man längtar efter kärlek mitt i livet, eller senare än så.

Har du yrvaket börjat ge dig ute på singelmarknaden efter några år i parskugga – så har du förmodligen insett att det här med dejting har tagit helt nya vägar. Möjligheterna är många och kanske lite läskiga… Antingen blir du lamslagen av det stora utbud av dejtingappar och oändliga flöde av nya potentiella partners som finns, eller så känner du dig taggad för det smörgåsbord av alternativ du får när du letar efter din nya stora kärlek.

Tips till dig som söker kärlek mitt i livet:

– Du behöver inte skämmas. Typ alla singlar nätdejtar. Det är lika vanligt som att flörta på krogen och det ses varken som pinsamt eller desperat.

– Nyckeln till ny kärlek är din egen lycka. Om du känner att du behöver en partner för att fylla tomrummet, då är du inte redo. Om du är glad, känslomässigt medveten och exalterad för framtiden, då är du redo.

– Titta inte för mycket i backspegeln. Håll blicken riktad framåt och fokusera på vad som komma skall – för nu kan det bara bli bättre, eller hur? 😉

– Välj en seriös plattform.Mötesplatsen samlas de som söker efter en långvarig relation. Alla bilder och profiler granskas manuellt. Här får du också en närvarande svensk kundtjänst, som gör att du kan känna dig trygg. Vi har 18 års erfarenhet av seriös dejting och vet vad som fungerar.

– Prova en ny hobby, utmana dig att tänka nytt. Nytändningar i livet skapar nya banor i såväl tankemönstret som i livet.

– Våga ta första steget och höra av dig till de du är intresserade av. Du har ingenting att förlora!

– Skriv att du söker efter en livspartner. Var tydlig med att du söker något seriöst.

– Var aktiv. Kontakta många och glöm inte att ha roligt. Det är alltid trevligt att lära känna nya människor!

Okey – nu kör vi! Heja dig! ❤❤❤