”Kjell ger mig trygghet, stöd och kärlek”

Postat i: 

Par som träffats

”Kjell ger mig trygghet, stöd och kärlek”

När Elisabeth fick kontakt med Kjell på Mötesplatsen så föll hon för att han var seriös, tydlig och hade ett stabilt liv. Att han dessutom var supersnygg skadade förstås inte… Nu är de nygifta och är mitt uppe i att bygga upp ett nytt liv tillsammans.

Både Kjell och Elisabeth hade provat på nätdejting, på lite olika sidor, innan de blev medlemmar på Mötesplatsen. Efter några få veckor gick Elisabeth in och kikade på nya profiler, och där vara han! En snygg man som tydligt visste vad han sökte efter.
– Det var som att läsa om mig själv. Jag började skriva ett meddelande till honom och det visade sig att han hade börjat skriva till mig, precis samtidigt, berättar Elisabeth.
De började ha mer och mer kontakt och efter ett tag blev det dags för en första dejt. Kjell tog flyget till Elisabeth – då de bodde en bra bit ifrån varandra.
– Vi spenderade en hel helg ihop för att lära känna varandra bättre. Sedan dess har det varit vi, säger hon.

Foto: Lillan Nordbø

Foto: Lillan Nordbø

De tror att de funkar så bra ihop för att de har samma grundläggande värderingar och är lika som personer.
– Vi var dessutom både ute efter att finna den stora kärleken och slå oss till ro. Kjell ger mig trygghet, stöd och kärlek, säger Elisabeth.
De har nu köpt en gammal gård tillsammans och i en lada på tomten, fylld med massa levande ljus, friade Kjell till Elisabeth. Förra sommaren så gifte de sig och nu är de mitt uppe i att bygga upp ett gemensamt hem.
– Framöver hoppas vi såklart på att utöka familjen…. Tack till Mötesplatsen som gjorde att vi kunde mötas. Utan er hade vi suttit i var sin kant av landet och troligen aldrig träffats!

Kjell ❤ Elisabeth
Ålder:
Kjell, 32, och Elisabeth, 31.
Yrken: Estimator inom helikopterbranschen (Kjell) och socionom (Elisabeth).
Tips till andra singlar: Ge det lite tid. Var noga med din profil. Gör en bra och konkret presentation av dig själv och vad du söker. Var ärlig! Var inte rädd för avstånd. Om du verkligen träffar rätt så brukar man ofta vara beredd att flytta. Om du inte kan tänka dig det – så är det troligtvis inte äkta kärlek…
Det bästa med Mötesplatsen: Att det funkar!

Foto: Lillan Nordbø

Foto: Lillan Nordbø

I en lada på tomten, fylld med massa levande ljus, friade Kjell till Elisabeth. Foto: Privat

I en lada på tomten, fylld med massa levande ljus, friade Kjell till Elisabeth. Foto: Privat