Superviktig fakta för alla nyblivna singlar

Postat i: 

Singel i Sverige

Superviktig fakta för alla nyblivna singlar

Är du singel och vill börja dejta? Läs det här!

1. Spela inte svår. Sluta överanalysera allt. Om du vill höra av dig, gör det, om du vill ses, fråga om ni ska ses. Punkt.
2. Måste jag ha bild? Framgångsrik nätdejting 2019 KRÄVER bild på dig själv – helst flera, i olika situationer.
3. Du behöver inte bli kär direkt. Ett misstag är att ha inställningen att du kommer falla så fort du går på en första dejt. Och om du inte gör det, ge inte upp. Dejting tar lång tid och du måste ge allt en ärlig chans. Gå på 2 – 3 dejter, klickar ni fortfarande inte, då kan du börja tänka om. Och glöm inte att det alltid är kul att träffa nya människor!
4. Var intresserad av din dejt. Ställ mycket frågor och visa intresse.
5. Dejting är kul! Är du singel? Ut och dejta! Det är så kul och om en dejt inte blir bra, gå på en ny. Alla erfarenheter lär du dig något nytt av.
6. Vänta inte för länge med att ses IRL. Boka in en dejt inom 10 dagar. När du hittar någon du skulle vilja dejta är det bra att föra en dejt på tal ganska snart. Ju längre du väntar, desto svårare blir det. Det kan räcka med en snabb kaffe för att se om kemin finns där. Det viktiga är att ni får chansen att ses och känna efter om ni kan passa ihop.
7. Skynda inte med sex. Det finns många, många förhållanden som börjat med en ”rivstart” som funkar hur bra som helst – resten av livet. MEN det här är dock en väldigt individuell fråga, och du ska självklart inte ligga om du inte har lust eller inte känner dig tillräckligt trygg med partnern i fråga. Det finns helt enkelt ingen regel för när det är ”rätt” att ha sex första gången – det kan vara på första dejten likaväl som på den 25:e. Du bestämmer!
8. Lägg undan telefonen. Om du verkligen vill att den andra personen ska känna att du bryr dig; ignorera din telefon under hela dejten och visa uppmärksamhet för den du faktiskt är där för att träffa.
9. Våga gå vidare. Om det inte kommer något samtal eller svar på ditt sms så är personen förmodligen inte den rätte, och inte värd att lägga din energi på. Fastna inte för länge i att söka en kemi som uppenbarligen inte är besvarad.
10. Kontakta många! Fundera på hur specifika önskemål du har, kan du prova att bredda din sökning? Prova att Gilla någon som du vanligtvis kanske inte brukar falla för men som ser glad och trevlig ut… Du har ingenting att förlora!

NU är du redo att sätta igång, eller hur? Glöm inte att vi på Mötesplatsen finns här för dig – hela tiden! ❤️❤️❤️