5 tecken på att din dejt inte söker något seriöst

Postat i: 

Nätdejting

5 tecken på att din dejt inte söker något seriöst

Vissa älskar sitt singelliv och även fast de träffar någon som de gillar – så är de inte beredda att slå sig till ro. Söker du efter någon att dela livet med? Här är varningssignalerna du ska se upp för.

Har du sett omtalade ”Anders, jag och hans 23 andra kvinnor”? Dokumentären handlar om Nahid som träffar tennisspelaren Anders på Tinder. Efter ett tag kommer Nahid på honom med att jonglera relationer med hela 23 olika kvinnor – samtidigt! Detta kan naturligtvis verka avskräckande för alla nätdejtare, speciellt om du är en de som söker efter ett seriöst förhållande. Vårt främsta tips är då att välja en seriös dejtingplattform och glöm inte att vara uppmärksam på punkterna på listan nedan.

VARNINGSSIGNALER:

1. Alltid sena ”sista-minuten”-dejter…
Äger alla era dejter rum i era hem och är de ofta ett resultat av ett SMS sent på kvällen? Tyvärr är inte det en dejt och om personen verkligen vill ha ett förhållande med dig bör hen gå med på någon annan aktivitet än att hänga hemma i sängen.

2. Du känner dig inte som den enda
Om personen du dejtar ständigt påpekar att det finns många andra som är intresserade är det dags att tacka och säga adjö. Det är inte seriöst att skryta om hur många man skriver med till någon man dejtar.

3. Hen vägrar ta ansvar
I vilken relation som helst, oavsett om det är vänner, familjemedlemmar eller partners emellan, krävs det två personer. Om en av er aldrig kan ta ansvar för när något går fel, är det en tydlig varningssignal att ni inte kommer fungera ihop.

4. Lögner?
Lyssna på vad hen säger. Hänger det ihop? Låter det inte riktigt sannolikt att dejten råkat ut för allt hen påstår? Ändras fakta i sådant som dejten berättar? Oseriösa ljuger ofta om mycket – men är inte ens medvetna om det själva.

5. Hen lyssnar inte på dig
Upplever du att din dejt bara väntar på att du ska prata klart så hen kan få prata? När vi dejtar någon vill vi att hen ska vara uppriktigt intresserad av dig och det du säger. Pratar din dejt bara om sig själv och ger dig aldrig några vettiga svar? Dags att dumpa dejten.

Viktigaste grundregeln för att undvika att träffa oseriösa singlar är alltså att befinna sig på rätt plats. Lika barn leka bäst, söker du seriös dejting ska du leta där andra seriösa singlar finns. På Mötesplatsen hittar du många medlemmar med fylliga profiler, en närvarande kundtjänst och matchning. Vi har hela 18 års erfarenhet av nätdejting och vet vad som fungerar! Vår nya app gör det dessutom ännu enklare att dejta var och när du vill. Här finns de bästa förutsättningarna för att hitta en lång och seriös relation. Dessutom kan du känna dig trygg – hela vägen!

Lycka till – vi på Mötesplatsen finns alltid här för dig! ❤️❤️❤️