På dejt med Jessica Andersson…

Postat i: 

Singel i Sverige

På dejt med Jessica Andersson…

Den perfekta dejten, enligt Jessica Andersson, innehåller en mysig miljö, italiensk mat, gott rött vin och djupa samtal om livet.

Under våren kommer artisten Jessica Andersson dejta på hela 35 svenska orter runt om i landet. Hennes show ”På dejt med Jessica Andersson” kommer att bjuda på musik, humor och allvar.
Dessvärre kan vi meddela Mötesplatsens medlemmar att Jessica (trots showens namn) inte är singel. Hon vet dock känslan av att längta efter den stora kärleken. Det fanns ju en tid innan hon träffade sin nuvarande pojkvän och kärlek – Johan.
– Som singel tror jag att det är viktigt att vara sig själv fullt. Man måste våga öppna upp lite utan att för den delen blir för privat och avslöja allt. Det är stor skillnad på att vara personlig och privat, säger Jessica till Mötesplatsen.

Hur skulle du beskriva en perfekt dejt?
– Då ses man i en mysig miljö, kanske på en restaurang. På en dejt äter jag gärna italienskt, en god pasta och dricker ett bra rödvin. Efter en lite trevande start så tycker jag om när man pratar om livet på ett djupare plan.

Vi på Mötesplatsen önskar Jessica hjärtligt lycka till med den nya showen och framförallt med kärleken! ❤️❤️❤️

Här kan du boka biljetter till showen>>>

FOTO: Andreas Sundgren