Hitta kärleken under 2019

Postat i: 

Singel i Sverige

Hitta kärleken under 2019

Välkommen 2019! Dags att släppa alla hjärnspöken om att du kommer dö som singel… Dags för nya tag! Nytt år och nya möjligheter, eller hur? 😉

Bästa tipsen för ett fantastiskt 2019:

– Ha kul! Gör något för dig själv så du blir gladare, glädje sprider sig som ringar på vattnet och kommer tillbaka till dig… Sträva efter att alltid ta med dig en positiv känsla. Flytta fokus från det som för stunden är negativt så du får med dig det som är positivt istället. Då är det lättare att släppa det negativa och att lära sig av det istället för att brytas ner av det. Skratta så fort du har möjlighet. Skrattet är förlösande och frisätter endorfinerna i kroppen.

– Tro på lyckan. Innan du börjar jobba mot ditt mål måste du verkligen tro på att du kommer att lyckas. Det kan finnas en hel del människor som inte tror att du kommer att lyckas med det du vill. Låt inte dessa tankar påverka dig negativt – låt det istället vara din chans att bevisa motsatsen.

– Var tacksam! Träna på att vara tacksam för det du har! Tacksamhet är en makalös kraft och det finns så mycket att vara tacksam över!

– Befinn dig på rätt plats. Lika barn leka bäst, söker du seriös dejting ska du leta där andra seriösa singlar finns. På Mötesplatsen hittar du många medlemmar med fylliga profiler, en närvarande kundtjänst, matchning och lång erfarenhet. Vår nya app gör det dessutom ännu enklare att dejta var och när du vill. Här finns de bästa förutsättningarna för att hitta en lång och seriös relation.

– Avsluta det som varit. Släpp det förflutna och blicka framåt. Om du inte har gått vidare från din förra partner är du inte öppen för en ny kärlek. Rensa bort exet genom att till exempel kasta gamla mejl, presenter och radera numret i mobilen. Försök att vara tacksam för det relationen gav dig och förlåta om du blev sårad.

– Rensa i garderoben. Räkna inte med att en partner ska göra att allt i ditt liv känns bättre. Du måste själv ta ansvar för din lycka och för att du lever det liv du vill. Är du inte nöjd med någon del behöver du fundera på hur du kan förändra situationen så att du blir lyckligare, vare sig du är singel eller inte.

– Slösa med beröm. Du gör andra människor glada och allt du ger ut får du tillbaka…

Lycka till – nu kör vi! ❤️ ❤️ ❤️