Nyår – detta kan du göra

Postat i: 

Singel i Sverige

Nyår – detta kan du göra

Skyhöga förväntningar, alkohol och hopp om den perfekta kyssen vid tolvslaget… Nyår blir sällan som man tänkt sig.

Många singlar bävar inför nyårsafton. No more säger vi bara! Ta del av våra tips och klumpen i magen kommer att vara som bortblåst.

Nyårstips för singlar:

Enda singeln på partyt? Gå ändå och du kommer att inse att singlar ofta har mycket roligare än alla trötta par… Fråga den som ordnar nyårsfesten om det är okej att ta med en vän eller en dejt.

Singelfest! Det brukar finnas en del arrangerade singelträffar kring nyår. Ett alternativ är att ordna en själv. Ha knytis och bjud in alla singlar som du känner.

Strunta i allt. Nyår är bara en av 365 dagar på ett år. Varför inte resa bort? Eller dra på dig mysbrallorna, ladda med massa snacks och filmer. Eftersom du är singel så bestämmer du SJÄLV. Blir du sällskapssjuk så är det bara att logga in på Mötesplatsen – här kan du bekvämt kontakta andra singlar. Utbyt erfarenheter och prata om önskemål och drömmar inför det nya året.

VIKTIGAST: Gör något som du vet att DU gillar på nyårsafton, och för guds skull – sänk förväntningarna! Fokusera på att njut av allt fint som redan finns i ditt liv och under din kväll, och kom ihåg att du alltid kan skapa mer av det du saknar under 2019.