Dejting för singlar mitt i livet

Postat i: 

Singel i Sverige

Dejting för singlar mitt i livet

Vardagspusslet.
Hur får man ihop en yrkeskarriär med aktiva barn, hushållssysslor OCH dessutom ska man lyckas klämma in lite härlig dejting? Jo, det finns faktiskt knep.

Det är inte alltid helt lätt att få ihop vardagen. Speciellt inte om man är ensamstående förälder. Ofta är det de där härliga ”feel good-grejerna” som får stryka på foten när alla måsten tränger sig före. Vi på Mötesplatsen vet att många av er singlar helt enkelt har svårt att hinna med att dejta. Trots att drömmen om att hitta en ny och seriös relation står högt upp på önskelistan.

Just därför delar vi idag med oss av några effektiva dejtingtips för stressade singlar. Håll till godo 😊 :

◼ Slösa ingen tid på oseriösa dejtingsidor/appar. Lika barn leka bäst, söker du seriös dejting ska du leta där andra seriösa singlar finns. På Mötesplatsen hittar du många medlemmar i din ålder, fylliga profiler, en närvarande kundtjänst, matchning och lång erfarenhet.

◼ Bestäm dig för hur lång tid det ska gå från första meddelandet till en riktig dejt. Förslagsvis cirka en vecka. Det är dumt att slösa tid på någon, om inte rätt personkemi infinner sig IRL.

◼ Sätt upp realistiska mål. Exempelvis att du ska kontakta minst fem nya singlar varje vecka. Och försöka boka in minst två dejter i månaden.

◼ Vi vill gärna slå ett slag för lunchdejten! Med en fulltecknad kalender kan det vara nästan omöjligt att hitta en ledig helkväll för en dejt med trerätters på restaurang. Satsa istället på kortare dejter och gärna där du kan slå två flugor i en smäll. En lunch på stan (äta bör man), ett träningspass tillsammans eller bara en snabb kaffe för att checka av om kemin finns.

◼ Lägg lite extra tid på din profilsida. Välj en trevlig bild och beskriv tydligt vad för typ av förhållande som du söker. Då attraherar du lättare rätt typ av singlar.

Lycka till!  ❤️ ❤️ ❤️