Fem exempel på profiltexter som bara är big NO, NO

Postat i: 

Nätdejting

Fem exempel på profiltexter som bara är big NO, NO

Att presentera sig själv med en kortare text, när man nät- eller appdejtar, ÄR svårt. Vi vet. Men det finns vissa fällor som man bara inte får trampa i… 🙈

Många profiler är väldigt lika varandra. Andra är avtändande eller på andra sätt mindre bra. Vi har tagit några mindre framgångsrika exempel och förslag på hur du kan göra dem bättre. Känns något av exemplen nedan bekant? Se det positivt – nu har du alla möjligheter i världen till förbättring och därmed öka dina chanser till äkta kärlek!

Dåliga exempel på profiltexter:

”Skriver mer här när jag orkar… Är du intresserad så hör av dig”
Vem ska bli intresserad när du själv inte orkar anstränga dig? Ingen singel kommer ta kontakt med dig om det inte finns något att bli nyfiken på och fråga om. Men det behöver inte vara värsta uppsatsen. Ett par rader om vem du är och vad du söker, kan räcka gott.

”Det har precis tagit slut med tjejen härhemma…”
Och? Det första man vill höra är inte något om dina ex. Ingen vill ge sig in i något med någon som inte har fått ett ordentligt avslut på förra förhållandet. Vi har alla vårt bagage, men vänta med detaljerna tills ni känner varandra lite bättre. Se istället framåt och berätta vilken typ av person som du är.

”Det här med nätdejting är egentligen inte min grej…”
Okeey… Vad gör du här då? Skriv hellre att detta är något nytt för dig och att du känner dig förväntansfull. Ovan kan låta nedlåtande och du riskerar att förolämpa singlarna på Mötesplatsen.

”Jag letar efter någon som är hälsosam, 35 år, lättsam, äventyrlig, romantisk och gillar hundar…”
Alltså, drömma får man, men en oändligt lång och specifik önskelista riskerar att avskräcka potentiella dejter. Att behöva leva upp till någon annans högt ställda förväntningar kan skrämma iväg vem som helst.

”Lögnhalsar och loosers undanbedes!”
Att skriva så här i sin profil hjälper knappast, effekten blir i stället att du själv verkar negativ och bitter, vilket inte är särskilt attraktivt.

Här kan du få fler tips på hur du skapar en attraktiv profilsida>>>

Lycka till! ❤️❤️❤️