Kärlek i karantän – så uppvaktar du dejten

Postat i: 

Singel i Sverige

Kärlek i karantän – så uppvaktar du dejten

Inga fika-dejter, myskvällar hemma i soffan eller värmande kramar. HUR dejtar och uppvaktar man egentligen i dessa tider!?

Social distansering, restauranger och barer som stänger, inställda evenemang och arbete hemifrån. Nu är tiden inne för att ta fram sina mest kreativa sidor och tänka nytt! Som vi på Mötesplatsen skrivit om tidigare – har alla dejtande singlar mycket att lära från par som befinner sig i en distansrelation. Nedan har vi samlat våra bästa tips på hur du kan försätta dejta och uppvakta din dejt – utan att ses IRL.

Kärlek i karantän – så uppvaktar du dejten:

  • Beställ blomster-bud! Klassiker och sååå romantiskt! Hur glad blir man inte!? Nu när många av oss jobbar hemma – känns det dessutom lite extra trevligt att ha det fint på köksbordet. Vilken lycka när blommorna är på plats! Nästan som om du vore där…. ❤️
  • Är dejten sjuk? Handla lite mat och lyxig choklad och ställ utanför dejtens dörr tillsammans med en handskriven lapp. Bor ni långt ifrån varandra? Beställ maten online!
  • Skicka ett handskrivet brev. Go old-school! Vem längtar inte efter att få post som inte är räkningar?
  • Skicka massor med meddelanden på Mötesplatsen – varje dag! Så du kan låta din dejt veta att du tänker på hen. Messa när du vaknar, när du ser eller hör någonting som gör att du tänker på personen, när det hänt något kul på jobbet och när du längtar efter hens kyss.
  • Prata i telefon läääänge. Att höra den andras röst ger en känsla av närhet och ger er möjlighet att berätta om er dag och ventilera tankar och känslor – samtal som kanske annars hade skett vid middagsbordet. Ni kan även se ett en film tillsammans över telefon. På så sätt skapar ni en mysig vardag ihop, trots att ni inte ses.
  • Prata om framtiden! Vad ska ni göra när den här krisen börjar lugna ner sig? Planera mysiga dröm-dejter att längta till!

Ta hand om dig nu och försök se ljusglimtarna! Det finns just nu otroligt många singlar som du kan skriva med – utbudet är stort. Har du frågor eller funderingar så finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig! ❤️❤️❤️