Så får du en riktigt fin singelsommar ❤️

Postat i: 

Singel i Sverige

Så får du en riktigt fin singelsommar ❤️

Sommaren är här! Är du singel kan du få den bästa sommaren någonsin – bara följ de här tipsen!

  • Var spontan. Först och främst: som singel behöver du inte anpassa dig speciellt mycket efter någon annan. Du kan med andra ord göra precis vad du vill – utnyttja det! Planera inte för mycket utan gör det som dyker upp och som du tycker är kul.
  • Flörta! Många känner sig snyggare, gladare och allmänt härligare på sommaren. Perfekt att utnyttja ditt ökade självförtroende och flörta loss. Ge någon en komplimang i glasskön eller ge din crush uppenbara flört-blickar och leenden. You have nothing to lose…
  • Ta till vara på sommarromantiken. Messa din flört och föreslå en härlig utedejt. Kanske en glass, promenad eller kvällsbad.
  • Ta mycket bilder. På stranden, vid grillen, i hängmattan… Lägg ut bilderna på Mötesplatsen och fler singlar kommer bli intresserade av att kontakta dig.
  • Njut av egentiden. Sist men inte minst: njut av din singelsommar! Helt plötsligt har du en partner och det är superhärligt på många sätt men det kan också vara jobbigt ibland. Passa därför på att bara sola, läsa böcker och njut av denna tid i ditt liv.