Årets hetaste dejtingperiod är här

Postat i: 

Singel i Sverige

Årets hetaste dejtingperiod är här

Efter julafton startar årets mest intensiva dejtingperiod. Mellandagarna och veckan efter nyår verkar vara den tid på året då längtan efter en ny partner är som störst.

Redan på juldagen börjar tillströmningen. Detta är årets absolut högsta peakperiod. Första söndagen efter nyårsafton brukar historiskt sett vara årets mest populära dag för dejting. Denna gång blir det den 7 januari.

Mellandagarna och januari är en riktig nystartarperiod. Julen har passerat och det finns tid för eftertanke kring hur man vill ha sitt liv i framtiden. Man hinner varva ner och känna efter. Vad är egentligen viktigt i livet? Kanske är det inte jobbet eller att förverkliga sig själv, utan hitta någon att dela livet med.

Vårt främsta tips för att lyckas hitta kärleken är att välja en seriös dejtingsajt och verkligen lägga manken till. För att uppnå ditt mål krävs det att du är aktiv. Boosta din profilsida med nya foton och ta kontakt med många. Testa att dejta någon som inte är din ”typ” och försök vara öppensinnad.

Just nu är oddsen väldigt goda att finna någon att dela sitt liv med!