Singlarna vill att Berg flyttar in

Postat i: 

Singel i Sverige

Singlarna vill att Berg flyttar in

I en ny singelundersökning på dejtingsajten Mötesplatsen.se fick singlarna svara på vilken programledare de helst skulle vilja tillbringa en fredagskväll med. Över 3000 singlar deltog i undersökningen där de fick välja mellan 5 st manliga och 5 st kvinnliga programledare.

Singlarnas favorit blev den charmiga programledaren Carina Berg! Med 25% av singlarnas röster vann hon med god marginal över nummer två på listan. Berg får med andra ord gärna flytta in med singlarna, åtminstone för en fredagskväll.

Carina Berg är singelmännens absoluta favorit och var dessutom ett populärt val även hos kvinnorna. Under hösten har hon synts i tredje säsongen av tv-programmet Berg flyttar in i TV4, där hon åkt hem till bland andra Gunde Svan och Robert Gustafsson. Hon har tidigare blivit utsedd till Sveriges bästa kvinnliga programledare på Kristallengalan 2009.

Mannen bakom Skandinaviens populäraste talkshow, Skavlan, kom på andraplats totalt och är singelkvinnornas favorit. Fredrik Skavlan intervjuar världsstjärnor med stor skicklighet i SVT och han får gärna komma hem till kvinnorna en fredagskväll och ställa sina frågor.

På singlarnas tredjeplats hamnar Linda Lindorff (fd Isacsson), som sprider kärlek på gårdarna i Bonde söker fru. Fjärdeplatsen delas av två tungviktare på TV4, Peter Jihde och David Hellenius. De är bägge mycket populära hos singelkvinnorna och syns i höst på bästa sändningstid i Idol respektive Hellenius Hörna. Männens val bland de manliga programledarna är Filip Hammar, nu aktuell med Vem kan slå Filip och Fredrik i Kanal 5.

Desto sämre gick det för Carina Bergs make Kristian Luuk, som dessvärre kom på delad sistaplats tillsammans med SVT-kollegan Belinda Olsson från tv-programmet Debatt. Övriga progamledare i undersökningen var Sofia Wistam och Christine Meltzer.

Här kan du läsa hela resultatet över de mest populära programledarna.