TREND: Så dejtar du mindre ytligt

Postat i: 

Singel i Sverige

TREND: Så dejtar du mindre ytligt

Trött på snabb och ytlig dejting? Då har du möjligheten att släcka lampan och gå på digital Blind Date, redan nu på fredag.
– Vi ser en växande dejtingtrend där man är trött på snabba swipes och istället önskar ge insidan en ärlig chans, säger Jessica Wiblom från dejtingtjänsten Mötesplatsen.

Redan nu på fredag, den 15 september, har du chans att gå på digital Blind Date hos Mötesplatsen.

– Förhoppningen är att vidga vyerna hos alla singlar och skapa nya spännande kärleksmöten. Vi ser en växande efterfrågan på djupa och seriösa relationer, där insidan får en chans. Blind Date bygger på att du kan chatta med en person som matchar dina sökkriterier i tio minuter utan att få se hur personen ser ut… Efteråt får du frågan om du vill fortsätta chatta och “tända lampan”, berättar Jessica.

Framtidens sätt att dejta

Dejtingtjänsten Mötesplatsen har funnits i över 20 år och vet av erfarenhet att man går miste om många guldkorn när man “bara” bedömer singlarna via deras profilbilder. Vissa är mindre bra på att ta snygga bilder men kan ändå vara helt fantastiska…

– Vi har redan testat Blind Date några gånger innan och det har verkligen blivit en succé. Det finns många fina människor som sällan tar så mycket plats. Dessutom är vi vanemänniskor som ofta tilltalas av samma utseende om och om igen… Vi tror absolut att detta kan vara framtidens sätt att dejta seriöst.

Dejtinghelg för alla som vill kicka igång höstens dejting

För att kickstarta den svenska dejtinghösten bjuder Mötesplatsen in till Dejtinghelg nu till helgen.

– En perfekt chans att skriva med många och få kontakt med mängder av nya singlar. Fredagens Blind Date-event ligger dessutom helt rätt i tiden då en färsk undersökning visar att svenska singlar främst letar efter bra kommunikation i sitt nästa förhållande. Blind Date är ett perfekt sätt att ge insidan en ärlig chans och testa om det finns flow i kommunikationen – redan i ett tidigt skede, säger Jessica.

FAKTA Mötesplatsen och Dejtinghelgen 15-17 september:

  • Mötesplatsen en av Nordens största dejtingsajter med mer än 140 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge.
  • Mötesplatsen har över 20 års erfarenhet av dejting. Här kan du dejta tryggt och hitta någon som också söker efter något äkta.
  • Mötesplatsen erbjuder bland annat djupgående matchningstest, swipe och massa härliga sätt att få kontakt.
  • Det fungerar. Över 170 000 har redan träffat sin partner hos Mötesplatsen.
  • Dejtinghelg 15-17 september. Hela helgen kan alla skriva med alla och det kommer vara mängder med nya dejtingsugna singlar på plats.