Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger är Sveriges hetaste kändispar!

Postat i: 

Singel i Sverige

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger är Sveriges hetaste kändispar!

De är framgångsrika, ser bra ut och har hittat kärleken. Kändisparens glamourösa kärleksliv är något som fascinerar många. Sveriges hetaste kändispar för tillfället är Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger enligt singlarna på Mötesplatsen.

Zlatan och sambon Helena toppar singlarnas lista över de hetaste svenska kändisparen med 19% av singlarnas röster. Laila Bagge och hennes man Niclas Wahlgren kommer tvåa på listan med 14%. Jonas Gardell och Mark Levengood delar tredjeplatsen med Kristian Luuk och Carina Berg.

Han är killen från Rosengård som blivit en av världens bästa fotbollsspelare. Hon, en modemedveten karriärkvinna som inte nöjer sig med att bara vara fotbollsfru. De har olika bakgrunder men har båda jobbat hårt för att uppnå sina mål. Tillsammans är Zlatan Ibrahimovic (29) och Helena Seger (41) ett av de hetaste och mest omskrivna kändisparen just nu.

Allt började på en parkering i Malmö där den blivande världsstjärnan hade dubbelparkerat sin Ferrari framför Helenas Mercedes. Zlatan blev utskälld efter noter men lät sig inte avskräckas. Han letade istället upp Helenas nummer och bjöd ut henne på en dejt. Resten är som man säger historia.

Det skiljer hela 11 år mellan Zlatan och Helena men åldersskillnaden verkar inte spela någon roll för paret. Något som dessutom tycks imponera på singlarna. Enligt en tidigare singelundersökning kan 52% av kvinnorna på Mötesplatsen tänka sig en partner som är mer än tio år yngre. Omkring hälften av männen säger samtidigt att de kan tänka sig att dejta kvinnor som är mer än tio år äldre.

Resultat undersökning:

Vilket är Sveriges hetaste kändispar?

Singlar tycker

19% Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

14% Laila Bagge och Niclas Wahlgren

13% Jonas Gardell och Mark Levengood

13% Kristian Luuk och Carina Berg

10% Eric Saade och Molly Sandén

10% Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

8% Agnes Carlsson och Vincent Pontare

6% Eva Dahlgren och Efva Attling

4% Niklas Strömstedt och Jenny Östergren

4% Lena Philipsson och Per Holknekt