En första hälsning från ett soligt Portugal!

Postat i: 

Singelevent

En första hälsning från ett soligt Portugal!

Så var vi äntligen här, på Training Camp i Portugal! Ont om sömn, chockade av värme men glada att tillslut få komma ner till underbara Algarve, checkade vi på lördagen in på hotellet i Monte Gordo.

100 singlar har tagit plats i solen och nu väntar en vecka hos Springtime med mycket träning, skratt och andra upptåg. Veckans första dag, söndag, inleddes med en härlig morgonpromenad längs havet eller ett avslappnade yogapass, innan det var dags för en välbehövlig frukost.

Vid 10 samlades hela gänget för ett gemensamt välkomstmöte med information om allt som kommer att hända under veckan, samt en presentation av alla fantastiska ledare som befinner sig här nere. Sedan rullade dagen på i rasande fart med pass så som zumba, kettelbells, löpning och cha-cha. Ikväll ska vi få lyssna till ett föredrag av Björn Lans. Björn är multisportare ska tala om drömmar och mål.

Ett dopp eller två i det blå har varit nödvändigt då värmen stigit upp mot härliga 30 grader. Det sägs att hela veckan ska bjuda på dessa fantastiska höga temperaturer! Det finns stor chans att många av oss imorgon vaknar upp med en härlig träningsvärk och röd hud, då man lätt satsar hårt så här i början =)

Något vi med all säkerhet kan konstatera så här i början är att om veckan fortsätter i samma härliga anda så finns det nog många av oss som kan tänka sig att stanna en vecka till!