Portugal visar sig från sin bästa sida!

Postat i: 

Singelevent

Portugal visar sig från sin bästa sida!

Veckan på Training Camp i Portugal har fortsatt i ett högt tempo! Vi har haft en medeltemperatur på ca 37 grader och vi behöver nog inte säga att passen därför inte alltid varit en dans på rosor. Det är helt otroligt vad alla härliga resenärer och fantastiska ledare kämpar på!

Idag har vi varit med om det obligatoriska ”Bergspasset” i en pittoresk liten by 30 min från Monte Gordo. Här kunde vi välja mellan att gå eller springa en sträcka på 10 km. Efter fenomenala kämparinsatser i ett underbart vackert och kuperat landskap, var vi alla välförtjänta av glass och kalla drycker.

I övrigt har veckan bjudit på bland annat 80-tals fest, där dansgolvet var fullt från början till slut till tonerna av Michael Jacksson, Starship och Europe. I tisdags avnjöt vi en 3-rätters middag på den mysiga restaurangen Infante och i onsdags bjöds vi på dansuppvisning av klass i hotellets bar. Malin och Tobias från Let’s Dance har verkligen fått oss att svänga på höfterna under veckan som gått =)

Veckan går nu mot sitt slut och det slår oss att vi snart ska skiljas från våra nyfunna vänner som vi svettats och skrattat med under dessa otroligt sköna dagar i Portugal. Men innan alla åker hem mot kalla Sverige ska vi i morgon ha ”sista kvällen med gänget” festen och då kan vi lova att det blir som resten av veckan, full fart!