Mötesplatsens Training Camp är slut för i år!

Postat i: 

Singelevent

Mötesplatsens Training Camp är slut för i år!

Nu är vi hemma igen efter en vecka med tuff träning, sol, bad och nya bekantskaper. Veckan har varit fylld av aktiviteter så som 80-talsfest, Samba, Box, Kettlebells, Spanienturer och bergspass i 40-gradig värme. Det är inte konstigt att tiden har flugit iväg och att vi redan är tillbaka i ett kyligare Sverige. Det känns lite sorgligt att lämna denna glada grupp som vi har lärt känna och de otroligt duktiga instruktörerna från Springtime som vi haft vid vår sida under veckan som gått.

Fredagen, vår sista dag tillsammans, avslutades med ”sista kvällen med gänget” festen. Först åt vi en god trerättersmiddag på restaurang Panoramico som bjöd på en fantastiskt vacker utsikt. Efter middagen åkte vi vidare mot nattklubben NOX för att slå klackarna i taket en sista gång och umgås med alla vänner vi funnit under veckan.

Vi vill passa på att tacka alla glada och härliga medlemmar för en fantastisk insats och vecka! Trots en enorm värme kämpade ni stenhårt med träningspassen varje dag och alltid med ett leende på läpparna. Många av oss känner nog att vi har funnit vänner för livet, är lite mer vältränade och solbrända.

Vi på Mötesplatsen vill avslutningsvis önska er alla en fortsatt fin sommar och vi hoppas att vi ses i Portugal nästa år!