Joachim vann sviten på Mötesplatsen Singelkryssning 7-8 november!

Postat i: 

Singelevent

Joachim vann sviten på Mötesplatsen Singelkryssning 7-8 november!

Joachim, 36, är den lycklige vinnaren av sviten på Mötesplatsen Singelkryssning, värd 5480 kronor. Han visste att Mötesplatsen Weekend hölls i Varberg och vann med motiveringen:

 

Jag verkar förbli singel
trots allt mitt mingel.

I Varberg jag kämpa
men ingen tjej hem hämta.

Men om jag skulle få en svit
så kanske tjejerna kommer dit.

Fast hur jag sviten ska vinna
är fördolt i en tät tät dimma.

Men om sagan blir sann
så var det genom Mötesplatsen jag vann!

 

Frågan om var Mötsplatsen Weekend hölls var inte svår för Joachim, som var med på helgen i Varberg. Joachim tyckte att det var en väldigt bra helg där han träffade många trevliga människor, åt god mat och avnjöt bra underhållning och roliga aktiviteter. Nu är Joachim laddad för att åka med på Mötesplatsen Singelkryssning. I och med vinsten av sviten kan det inte bli annat än succé!

Mötesplatsen Singelkryssning innehåller massor av roliga aktiviteter, föreläsning med Yvonne Ryding, Let’s dance med Malin och Tobias, Ice-breaker (Mötesplatsens egen form av speed-dejting), lakrits- och champagneprovning, överaskningar m.m. I kryssningen ingår även en kvällsbuffé med passande dryck och Golden Hits står för underhållningen på scen vilket kommer få dansgolvet att skaka ordentligt.

Utöver alla tillfällen att få möta många intressanta, öppna och trevliga människor ser Joachim mest fram emot Let’s dance och lakritsprovningen.

Nu är det cirka en månad kvar tills Eventet med stort E, och redan har vi över 700 anmälda. Du har väl säkrat din plats? Annars råder vi dig att gå in och boka nu – detta är singelkryssningen du inte vill missa!