Så var Mötesplatsen Weekend 2013

Postat i: 

Singelevent

Så var Mötesplatsen Weekend 2013

Allt började i den vackra spegelsalen på Varbergs Stadshotell. Där väntade Mötesplatsens värdar och värdinnor på alla deltagare för registrering. Det var en härlig stämning hela eftermiddagen på Stadshotellet med after work och flera andra aktiviteter. Det gick att vara med på t.ex. Let’s dance, föreläsning, Ice-breaker och stadsvandring.

Kvällen fortsatte på Societén med en officiell invigning av Mötesplatsen Weekend. Thomas Petersson stod för underhållningen på scen och gav upphov till många skratt! Ett härligt brus av samtal drogs igång när köket bjöd på en mingeltallrik. För de riktiga fotbollsentusiasterna visades matchen mellan Sverige och Irland på storbildsskärm. Senare på kvällen gick Partypatrullen upp på scen och drog igång festen, som varade ända in på småtimmarna, på riktigt!

Dag två kunde de morgonpigga bege sig ut på havet och fiska, slå en golfsving eller åka segway längst strandpromenaden. De som inte riktigt var lika morgonpigga kunde ansluta sig till gänget vid Happy Lunch på Restaurang Solviken. Restaurangen som denna dag verkligen gjorde sig förtjänt av sitt namn då solen gassade på. Här var stämningen på topp med ”Happy hour”-priser i baren och musikquiz för de som var intresserade.

Under eftermiddagen, efter alla kommit tillbaka från aktiviteter som t.ex. föreläsning med Agneta Sjödin, minigolf, tipspromenad eller surfning, drogs en gemensam after beach igång. DJ Lindengren fanns på plats och fyllde stället med grym musik. Annika Sjöö och Malin Johansson fick upp tempot ordentligt med Samba i sanden. Här shakades det rejält!

Efter alla gjort sig i ordning och fått bort sanden mellan tårna drog den stora festkvällen igång, Singel Night Party. Kvällens stjärna var Martin Stenmarck ackompanjerad av Partypatrullen. Stämningen var på topp och festen varade hela natten lång. När Societén slog igen portarna kunde man se fler än ett par som vandrade hand i hand tillbaka in mot stan. Kanske på väg mot ett nytt och spännande kapitel i livet.

Tack till alla er som var med och förgyllde denna helg, Mötesplatsen Weekend blev en succé och vi hoppas att vi ses igen på framtida event!

Med vänliga hälsningar
Mötesplatsen.se