Resfeber!

Postat i: 

Singelevent

Resfeber!

Nu är vintern snart över och efter flera månader av kyla och mörker är det många svenskar som inte kan låta bli att drömma sig bort till varmare breddgrader.

Här uppe i norden har Thailand länge varit ett självklart resmål för soltörstande svenskar som behöver komma bort ifrån kylan. Men enligt resebolagen är det ett nytt populärt resmål på ingång för oss svenskar. Thailandsresan kanske kommer att bytas emot något annat under 2013.

I en undersökning som Mötesplatsen gjort är singelmännen och singelkvinnorna överens. De kan likagärna tänka sig att semestra i Bob Marleys hemland Jamaica istället för Thailand under 2013. Jamaica ligger mitt i Västindien och är världskänt för sin reggaemusik och sina vita karibiska stränder. De tusentals turisterna som årligen kommer hit får uppleva både dramatisk natur och häftig kultur. Trots öns lilla storlek finns det något för alla här. Ön passar både för den som gillar äventyr och för den som vill vila sig under den tropiska solen hela semestern.

Varje år träffas ca 11 000 som hittar kärleken på Mötesplatsen. Under 2013 hoppas vi att de vita stränder i både Thailand och Jamaica kommer att fyllas av kärlekspar som träffats på Mötesplatsen.

Här kan ni se hela resultatet från undersökningen.