6 oktoberdejter du inte vill missa…

Postat i: 

Dejtingtips

6 oktoberdejter du inte vill missa…

Deppa inte ihop nu när vi går mot mörkare tider utan gör hösten till årets mysigaste årstid. Som singel är det som upplagt för superhärliga dejter!

Oktober måste vara en av de bästa tiderna att dejta. Nu är sommaren definitivt över och många har bestämt sig att verkligen göra allt för att finna någon att dela sitt liv med.

Mötesplatsen har vi fått massa nya singlar som bara längtar efter att få gå på härliga dejter i oktober. Minst en dejt i veckan borde vara alla singlars mål! Behöver du inspiration på vad ni kan hitta på?

Vi har listat 6 urhärliga oktoberdejter att boka in genast:

1. Laga mat tillsammans. Gå till den lokala torghandeln eller saluhallen och inhandla lite blandat av höstens fina råvaror. Köp en flaska vin och gå sedan hem laga en riktigt god hemlagad höstmiddag.

2. Besök ett musteri. Vare sig ni har en massa äpplen eller inte är det mysigt att besöka ett musteri. De har ofta försäljning av äppelmust och ibland finns det även caféer i anslutning. Gör er egen äppelmust eller köp deras färdiga must.

3. Besök ett naturreservat. Packa en mysig matsäck med kaffe, mackor och bullar. Ge er sedan av till närmaste naturreservat och gå runt och njut av de vackra färgerna och den friska luften. Välj sedan ut en bra plats för förtära er matsäck på. Otroligt mysigt och era mackor kommer aldrig ha smakat bättre!

4. Gå på spa. Boka in en halv- eller heldag på spa. Börja med frukost och ta sedan ett härligt dopp i bubbelpoolen.

5. Se en romantisk komedi. Om man ska gå på bio är detta den perfekta tiden! Utbudet på romantiska komedier brukar var stort! Avsluta med att dela en pizza efteråt .

6. Bjud på lyxig varm choklad. Det finns mängder av aktiviteter att göra när det är höst, men helst av allt vill vi nog mysa. Lyxa till mysstunden med hemmagjord varm choklad. Blanda mörk choklad, kakao, vaniljsocker och varmmjölk tills du nått den smak du vill ha. Toppa med marshmallows och grädde. Tänd lite ljus och värm några kanelbullar och du är i mål!

Ha det så mysigt!