Knep: Så får du singlarna att gilla dig

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Knep: Så får du singlarna att gilla dig

Vill du skriva meddelanden och inlägg som får singlarna att gilla dig? Eller få flirten att falla för dig på dejten?
Forskare har nu tagit fram vilket som är det mest effektiva sättet att få någon att tycka om dig. Och det är förvånansvärt enkelt!

Alla vill vi göra ett gott första intryck och bli omtyckta av andra människor – oavsett om det handlar en ny vänskapsrelation eller en dejt. Däremot vet få av oss vad som faktiskt får andra att gilla oss, visar en ny amerikansk studie från Harvard University.

Forskarna kom fram till vilket som var det mest effektiva sättet att få någon att tycka om dig – och de goda nyheterna är att det är hur enkelt som helst! Det bästa sättet att bli omtyckt är helt enkelt att ställa fler frågor.

Det måhända låta simpelt, men enligt forskarna gör väldigt många misstaget att prata om sig själva i sociala sammanhang. I studien arrangerade man en speeddejtingsituation där vissa av deltagarna blev instruerade att ställa mycket frågor till sina dejter – medan andra blev uppmanade att främst prata om sig själva. Resultatet visade att de som fokuserade mest på den de pratade med hade högst chans att få en andra dejt.

Testa genast!

När vi på Mötesplatsen tipsar våra medlemmar om vad man ska skriva i ett första meddelande eller i ett inlägg – handlar det ofta om att vi uppmanar singlarna att rikta sin uppmärksamhet utåt. Att man visar ett genuint intresse för andra människor helt enkelt.

Dagens uppmaning är därför att testa detta enkla knep genast! Skriv ett inlägg där du frågar singlarna vilket som är deras drömresmål eller skicka ett meddelande där du frågar om något som du har läst om i personens presentationstext. Singlarna kommer att Gilla det!