Lista: 7 tecken på att dejten är en keeper

Postat i: 

Dejtingtips

Lista: 7 tecken på att dejten är en keeper

Stämmer punkterna på listan överens med din dejt? Håll hårt i hen i så fall!

1. Dejten slösar med beröm. En person som är ödmjuk och som får dig att känna dig sedd är definitivt en keeper. Det är härligt med människor som inte glömmer att visa sin uppskattning för både små och stora saker som du gör.

2. Hen prioriterar dig. Tid är dyrbart. Man ska jobba, träna och träffa sina vänner… En dejt som prioriterar dig och er tid tillsammans är något att hålla fast vid.

3. Hen vill bli bättre på grund av dig. Ingen är fläckfri. Men om din dejt visar en vilja till att arbeta med sina mindre bra sidor på grund av sin kärlek till dig – är det toppen. Tillsammans kan ni bli era bästa versioner.

4. Dejten tvivlar inte på dig. När du berättar passionerat om dina drömmar så höjer hen inte på ögonbrynet och fnyser något om hur ”tufft det verkar vara i den branschen”. Istället kommer uppmuntrande ord – ingenting är ju omöjligt, eller hur?

5. Hen förstår vikten av egentid. Lika viktigt som det är att dejten prioriterar er tid tillsammans – lika viktigt är det att hen ger er relation space emellanåt. Det är inga problem om du säger att du behöver en hemmakväll själv eller en utekväll med dina gamla vänner.

6. Hen får dig att skratta. Ofta! Om du dejtar någon som får dig att skratta och le, bör du verkligen överväga att detta kanske är den rätte för dig. Ju mer dejten får dig att skratta, ju bättre är hen för dig.

7. Dejten är inte rädd för att prata om er framtid. Ett av de främsta tecken på att hen är en keeper och är en person som söker något seriöst.