8 saker alla borde veta om dejting

Postat i: 

Dejtingtips

8 saker alla borde veta om dejting

Redo att börja dejta? För att göra dig extra förberedd har vi satt ihop en lista med 8 saker som är bra att veta och ha med sig inför kommande äventyr.

❤️ Dejting ska vara kul! Oavsett om du nyligen har kommit ur ett förhållande, eller har varit singel en längre tid, så är det alltid kul att dejta och träffa nya personer. Skulle det bli en katastrof så har du alltid lärt dig något, och har en kul historia att berätta för dina vänner. Bara kör och ha roligt!

❤️ Vänta inte för länge med att ses. Det är bättre att ses ganska snabbt efter att ni har börjat messa med varandra, om du tycker hen verkar intressant, än att vänta flera veckor för att sedan ses och så blir du besviken. Just nu har vi ovanligt många dejtingsugna singlar på Mötesplatsen!

❤️ Gillar du någon, visa det! Att spela svårfångad känns såååå 2015. Visa att du gillar hen! På det viset kommer ni snabbare närmre varandra.

❤️ Kärlek kan faktiskt växa fram. Vi alla har hört historier om hur två blickar möts och att de sedan lever resten av livet tillsammans. Även om det är fint så är det oftast inte riktigt så det går till i det verkliga livet. Våga ge alla personer du dejtar en ärlig chans, gå på 2-3 dejter och se vad som händer innan du dömer ut någon.

❤️ Testa att göra något kul och annorlunda tillsammans. Hoppa över den klassiska promenaden eller fikan på stan. Våga istället göra något där man lättare lär känna varandra, som att spela paddel, gå på en utställning eller hyr en kajak.

❤️ Fokusera inte på att hitta ditt livs kärlek. Om du har som mål innan varje dejt att hitta ditt livs kärlek kommer du att kliva in med väldigt höga förväntningar, som förmodligen inte går att nå upp till direkt. Byt istället inställning och tänk att dejten går ut på att ha kul och lära sig nya saker. Låt saker ta tid och glöm inte att ha roligt under tiden!

❤️ Om det inte känns rätt, så är det inte det. Våga ge personer två eller tre dejter, men känner du efter det att det fortfarande inte känns rätt så är det förmodligen inte det heller. Gå vidare och hitta någon som får dig att må bra och som du längtar efter att träffa igen.

❤️ Satsa på mycket bilder. När du dejtar på Mötesplatsen är det viktigt att ha flera härliga bilder på dig själv. Även om det är insidan som räknas i slutändan, så är bilden det första intrycket man får av dig. Våga dela med dig och använd gärna bilder som säger lite om vem du är som person.

Lycka till med dejtingen – det kommer gå alldeles galant! Har du frågor eller funderingar, finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig!